Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
26-03 - cfsn goes nine / illectric funk w. BSE & Loefah

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 11.03.2011 04:20    Post subject: 26-03 - cfsn goes nine / illectric funk w. BSE & Loefah Add user to your forum ignore list Reply with quote



When we say PARTY you say NINE!

confusion vas u glazbeno sutra vodi već punih devet godina trudeći se ovaj, inače-ne-baš-najzabavniji grad, pretvoriti u špicu i vrh glazbene ponude, dovodeći uvijek svježa imena svjetske glazbene scene. U confusion svijetu sreću se glazba, vizualne umjetnosti i kreativno stvaralaštvo, a plod njihove skladne veze i sretnog braka naširoko je poznat illectricity festival, hiperaktivno dijete koje je napunilo šestu godinu postojanja!
Korak sa svijetom confusion drže ne samo u Hrvatskoj, već i diljem Evrope, gostujući na brojnim partyjima i festivalima od dalekog Londona do bliže nam Sofije, te prenoseći glase o klupskoj energiji male Lijepe naše, pridružujući grad Zagreb gradovima koji znaju kako mrdat bokovima i kreirati sjajnu klupsku priču.

Nakon svih ovih godina prisustva na domaćoj sceni, možemo vam reći samo jedno veliko HVALA! Hvala što ste uz nas i što nas još uvijek pratite u ovolikom broju : ) S takvim divnim rođendanskim gostima ovo slavlje može biti samo prekrašno!

Zahvalnice se podižu u subotu 26/03, a najava glasi:

__
subota, 26/03/11
Pogon Jedinstvo

ILLECTRIC FUNK
cfsn 9th anniversary

Loefah (Swamp81 / UK)
www.myspace.com/loefah
Black Sun Empire (BSE recordings / NL)
www.blacksunempire.com/

+ cfsn DJs (upgraded)
www.facebook.com/cfsn.org

Video & screen setup by fšk (SLO) & linx

22:30 >>> 05:00

45 kuna u pretprodaji, 60 na dan / pretprodajna mjesta: Rockmark – glazbena knjižara (Berislavićeva 13) i Prostor (Mesnička 5)
Ulaznice u pretprodaji od 15/03!

__
Black Sun Empire:

Prošlogodišnje vremenske neprilike unijele su pomutnju u avio-promet i rezultirale otkazivanju njihovog gostovanja na glavnoj večeri illectricity festivala. Dečkima dajemo priliku da se iskupe i DJ setom opravdaju zašto je njihovo ime dan danas sinonim za tvrdi, kvalitetni, euforični d’n’b.
Nakon svjetske turneje povodom četvrtog studijskog albuma, Black Sun Empire će sasvim sigurno ponovno izmamiti osmjehe na vaša lica i unijeti bol u vaše tabane. Oni nisu više samo poznati kao vrhunski d'n'b producenti i DJ-i, već su se momci jednako uspješno ulovili i u koštac sa dubstepom, ostajući naravno vjernima svojem smjeru!
Još vruč, album “Lights and Wires“ najbolje predstavlja njihovu svestranost, a opet nepogrešivo odaje jedinstveni zvuk ovog nizozemskog trija koji je svojim stilom osvojio cijeli svijet. Sa BSE se povezuju brojna neizostavna imena sa d'n'b scene sa kojima su dečki surađivali, kao i neki od najuspješnijih labelova za koje su izdavali. BSE su i sami vlasnici triju labelova, putem kojih izražavaju i zadovoljavaju svoje različite muzičke interese. Njihov dvomjesečni event “Blackout“, kojeg organiziraju u rodnom Utrechtu, ove godine slavi sedmu godišnjicu! Nije ni čudo da su BSE u posljednjih deset godina na sceni stekli zavidan ugled jednih od najuzbudljivijih, a opet dosljednih izvođača.

www.myspace.com/blacksunempire

Loefah:

Obogačena mračnim i meditativnim bas dionicama i neodoljivim halfstep ritmovima, produkcija ovog dubstep pionira, okrunila je sam vrh danas popularne dubstep scene. Njegove dubstep delicije (Horror Show, Mu, Ruffage, te mnoge druge) otrovno se uvlače pod kožu i tjeraju noge i tijelo na zamamni hipnotični ples!
Zajedno sa Malom i Cokiem osniva i vodi legendarnu etiketu, te nekoć najjaču londonsku dubstep večer DMZ, a od 2009. osniva i vlastitu etiketu Swamp81 oko koje okuplja samu kremu novog i nekomercijalnog dubstepa. Uz izdanja producenata kao što su Kryptic Minds, Skream, Pinch, Ramadanman, Addison Groove, Instra:mental, Boddika i FaultyDL, postalo je jasno da je Swamp81 puno više posvećen promociji svježe i inovativne underground bass glazbe nego samog dubstepa. Ne čudi podatak da je ove godine njegov label proglašen za najboljom novom etiketom na Dubstep Awards 2010, a on sam u konkurenciji s Kode 9-om i Onemanom, za najboljeg DJ-a!

"The one label that did dark great in 2010 is the man who warned against formulas himself, Loefah and his imprint Swamp 81." [Martin Clark, Pitchfork]

Loefah - Live at Fabric, London
www.redbullmusicacademyradio.com/shows/3410/

__
Martin Audio sound system powered by:

IVAS - International Visual Audio Solutions
www.ivas.hr/
Fan page:
www.facebook.com/ivas.niking


Goodies provided by:

PROSTOR
www.multiracionalnakompanija.com
mo info soon!!!


Medijski pokrivaju:

www.klubskascena.com
www.muzika.hr

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 18.03.2011 18:34    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Ulaznice u pretprodaji!!!



confusion predstavlja:

24H LIVE STREAMING DJ SESSION


U noći sa subote na nedjelju (20/03 - 03:00) pa do ponedjeljka (21/03 - 03:00) zavuči ćemo vam se u uši, a vaš dnevni boravak pretvoriti u magični plesni podij na kojem će nastupiti:

cfsn DJ-i (itch, Æon, dubway, funk guru, phillipe) + naši dragi gosti: eddy ramich, mimi, rea, juice i golem

powered by Transmeet.Tv & Vip music

__
Cjelovečernjim i cjednodnevnim live A/V streamingom predstavljamo cfsn DJs u proširenom sastavu. Osim dosadašnjih cfsn residenata, bogatiji smo za tri nova člana, a to su josip klobučar, Æon i itch.

Ovaj streaming ujedno će biti i lagani uvod u našu 9. godinu postojanja i funkcioniranja na sceni.

Osim cfsn DJ-a, u goste nam dolaze i Rea, Juice, Mimi, Eddy i Golem, zato rezervirajte 20. na 21. ožujka i plesni prostor u vašem domu!

Nažalost ovaj session nećete moći posjetiti, već nas samo slušati i gledati na našem fanu i Vip musicu:

www.facebook.com/cfsn.org

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 22.03.2011 20:19    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote



NAGRADNI NATJECAJ - POWERED BY PROSTOR - MULTIRACIONALNAKOMPANIJA

Osim neizostavnog razgibavanja, cfsn i Prostor vam spremaju "So you think you can 9?" nagradni natjecaj na nasoj Facebook fan stranici (www.facebook.com/cfsn.org), koji je poceo danas, utorak, 22.03.2011. te traje do 26.03.2011. do 11:59 sati, a koji ce u 4 kruga trajanja svakog dana tocno u podne pokazati jednu od ukupno 4 must-have nagrade za koju cete vi trebati samo sastaviti rime i osvojiti srca likeovima! Nagrade koje mozete osvojiti su HIT majice autora "Biskoteka", Set "Dragou" accessorise genijalnog Drage Borica, iznimne "Robolamp" Roberta Matysiaka iz Pule te sjajna "something in between" photo book Sergeja Vutuca - svi navedeni artikli iz nama su najdrazeg Prostora, Multiracionalnekompanije iz Mesnicke 5, Zagreb kao i godisnja karta za SVE cfsn evente! Uskoro vise juicy detalja, zato redovno pratite nas fan page!
Nagrade slijede:



Nagrada br. 1

Volim Sijetl unisex t-shirt, iza koje stoji Jovan aka Biskoteka, graficki dizajner i DJ. Friska mini kolekcija majica nalazi se u Prostoru. Modeli su unisex pa nagradjena mogu biti oba spola!



Nagrada br. 2

Set Dragou accessorise ogrlica, broš, privjesak by Drago Boric.



Nagrada br. 3

Robolamp lampa Robert Matysiaka iz Pule. U slobodno vrijeme izrađuje svemirske lampe za kojima je poludio i citav SAD.



Nagrada br. 4

Sergej Vutuc - Something In Between photo book. Sergej je imao predstavljanje knjige 21.3. u Prostoru.


www.facebook.com/cfsn.org
www.multiracionalnakompanija.com

__
Proslogodisnje vremenske neprilike unijele su pomutnju u avio-promet i rezultirale otkazivanju gostovanja Black Sun Empire ekipe na glavnoj veceri illectricity festivala. Zao nam je, vise nego vama, sto se desio taj nemili dogadjaj i odlucili smo vam pokloniti bon u vrijednosti od 10kn kojeg mozete potrositi na Jedinstvenom sanku! Bon cete preuzeti na ulazu u dvoranu.


U iducem postu podijelit cemo i koju besplatnu ulaznicu!

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 24.03.2011 17:14    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

ILLECTRICITY FESTIVAL 2010 - VIDEO

Napokon je gotov naš festivalski video i nalazi se na illectricity Vimeo kanalu
Illektriziramo se opet krajem ove godine!

NAGRADNA IGRA - FORUMI

Podijelit ćemo 4 ulaznice za illectric funk / 9. cfsn rođendan! Šaljite mailove na adresu cfsn.orgETgmail.com, a mi ćemo, onima koji su ulaznicu osvojili, odgovoriti najkasnije do 26. ožujka. Tema maila neka bude FORUM_illectric9 i ne zaboravite poslati ime i prezime. Sretno!

PONAVLJAMO!!! VAŽNO, VAŽNO!!!

Prošlogodišnje vremenske neprilike unijele su pomutnju u avio-promet i rezultirale otkazivanju gostovanja Black Sun Empire ekipe na glavnoj večeri illectricity festivala. Žao nam je, baš kao i vama, što se desio taj nemili događaj i odlučili smo vam pokloniti BON u vrijednosti od 10kn kojeg možete potrošiti na Jedinstvenom šanku, s tim da do ponoći piva košta samo 10kn! Bon ćete preuzeti na ulazu u dvoranu.

__
Medijski pokrivaju: MTV Hrvatska i Transmeet.tv

MTV Hrvatska video spot


Vidimo se!

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group