Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
20/26-05-2012 - 6. JFF w. Ogris Debris, CFSN DJs... @ Zagreb

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 09.05.2012 11:25    Post subject: 20/26-05-2012 - 6. JFF w. Ogris Debris, CFSN DJs... @ Zagreb Add user to your forum ignore list Reply with quote



GLAZBENI PROGRAM

6. ZAGREB JEWISH FILM FESTIVALA

20-26/05/2012 >>> VIP Club / Lemon / Supercaffé

Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izložbe i razni edukacijski sadržaj samo su dio šestog izdanja Jewish Film Festivala. Svake godine festival se trudi predstaviti što bolji glazbeni program. Klupske večeri i koncertni programi održati će se kroz četiri dana u tri različita kluba. Osim koncerta berlinskog Paul Brody’s Sadawi klezmer/jazz kvinteta i domaćih DJ-a, festival će za vikend ugostit i poznati austrijski live act dvojac Ogris Debris.

__
Raspored glazbenog programa po danima:

>Nedjelja, 20/05, DJ Rea (JabbaTon / r808)
Supercaffé, Preobraženska 3, Zagreb
ulaz besplatan - start 22h

>Ponedjeljak, 21/05, Paul Brody's Sadawi - live (Tzadik / DE)
VIP Club, Trg Bana J. Jelačića 9
15kn - start 21h

>Petak, 25/05, CFSN DJs (Funk Guru, Æon, ...)
Lemon Club, Ljudevita Gaja 10
15kn do ponoći, 25 nakon - start 23h

>Subota, 26/05, Ogris Debris - live (Affine / AT), feelipa & phillipe (CFSN)
Vip club, Trg Bana J. Jelačića 9
15kn do ponoći, 25 nakon - start 23h



Paul Brody’s Sadawi (Tzadik / DE)

Paul Brody, trubač, skladatelj i Berlinčanin po osobnom izboru, na lepršav način istočno-židovsku glazbenu tradiciju uklapa u suvremen kontekst. Njegov bend Sadawi, sastavljen od glazbenika iz Berlina, Bostona i New Yorka, trenutno je jedan od najuzbudljivijih međunarodnih glazbenih projekata. U maniri maštovite improvizacije spaja klezmer s njuorleanskim jazzom, zvukove trube s besarabijsko-židovskim plesom i istočnoeuropskim plemenskim bubnjevima, hebrejske narodne napjeve s impresionističkim trance tonovima i tihe molitve s loopovima na gitari. Sve te dosjetke i utjecaji čine „novi židovski jazz 21. stoljeća“ koji svira Brodyjev kvintet Sadawi.

www.myspace.com/paulbrodysadawi


Ogris Debris (Affine / AT)

Svježe beatove iz susjedne nam Austrije donose poznati producentski dvojac Ogris Debris, okupljen oko najjače austrijske etikete Affine, za koju izdaju i Dorian Concept, te The Clonious i Cid Rim. Suradnje sa slavnim dvojcem SCSI-9 i Round Table Knights, te izdanja na labelovima kao što su Estrela, Rotary Cocktail, Compost i matični Affine, svrstali su ih na sam vrh austrijske i europske house scene. Plešući i pjevajući oni na vrlo specifičan i šaljiv način izvode svoju glazbu. Ogris Debris su putujuči glazbeni cirkus i to je glavni razlog zašto smo baš njih izabrali za zatvaranje ovogodišnjeg Jewish Film Festivala.

www.facebook.com/ogrisdebris


CFSN DJs (HR)

CFSN DJs jedan je od glavnih projekata confusiona, a danas se predstavlja u novom ruhu s čak tri nova člana. Po glazbenom zadatku gostovali su od Bugarske i Makedonije pa sve do dalekog Londona, Berlina, Ženeve, Bratislave, Praga, itd. Česti su gosti najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, pa su već tri puta nastupili na EXIT-u, od samog početka su stalni gosti Outlook Festivala, a nastupali su i na Hideout Festivalu, Elevateu u Grazu, Soundwaveu, Sziget Festivalu u Budimpešti, Shareu u Beogradu, Pomladi u Ljubljani, Harteri, Terraneu, Seasplashu, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, te na mnogim drugim.
O samoj kvaliteti CFSN DJs tima govori to što ih je Burn uzeo pod svoje okrilje, te su postali njihovi glazbeni ambasadori za područje Republike Hrvatske.

www.facebook.com/cfsn.org


DJ Rea (JabbaTon, Radio 808 / HR)

DJ-ingom se počela baviti 2004. kad joj je dosadilo gnjaviti druge DJ-e da puštaju glazbu koju želi čuti, a svojim veselim i plesnim mash-up setovima osigurala je u posljednjih 7 godina preko 400 nastupa diljem cijele regije te u Velikoj Britaniji, Norveškoj i Slovačkoj, gostujući također na najznačajnijim glazbenim festivalima u našim krajevima (Exit, T-Mobile INMusic, Outlook, Hideout, Hartera, Terraneo, Share...).
Rea je članica zagrebačkog kolektiva JabbaTon, vodi svoju radijsku emisiju na Radiju 808 i klupski program TGIF u klubu VIP, radi kao resident DJ u lounge & cocktail baru hotela «Regent Esplanade» te kao voditelj kreativnog odjela najveće regionalne music publishing kompanije IDM Music.

www.facebook.com/dj.rea.hr


Glazbeni program podržali:

Austrijski kulturni forum
Njemačko veleposlanstvo
Grad Zagreb

Medijski pokrivaju:

HRT, Net.hr, Muzika.hr, DNA, Monitor.hr, Forum.hr, Klubska Scena, Jutarnji list, Zarez, Otvoreni radio, Culturenet.hr

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group