Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
23/11-01/12-2012 - Illectricity Festival @ Zagreb

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 20.11.2012 12:54    Post subject: 23/11-01/12-2012 - Illectricity Festival @ Zagreb Add user to your forum ignore list Reply with quote

CFSN predstavlja
Illectricity - Music & Visual Arts Festival
23/11 - 01/12/2012 Zagreb

Osmi Confusionov festival audio-vizualnih umjetnosti, u suradnji s Burn Studios, održat će se od 23. studenog do 1. prosinca u Zagrebu. Osim kvalitetnog noćnog sadržaja, pripremili smo i zanimljiv edukativni program.



Preko 2300 likeova na festival pageu
Preko 1000 attendinga na festival eventu
Preko 130 likeova festival MTV videa

Hvala!!!


RASPORED NOĆNOG PROGRAMA:

PETAK – 23/11 – FESTIVAL SOUND CLASH - AKC MEDIKA / 23h

Kroz pet jednosatnih i tematski različitih rundi, festivalske DJ ekipe imat će petnaest minuta po rundi kako bi vam predstavile svoj zvuk i osvojili vašu naklonost. Senzori pokreta mjerit će količinu kretnji i reakcije publike, a pobjednik natječaja bit će ekipa koja vas svojim glazbenim predstavljanjem najviše digne na noge - vi i vaša rasplesana tijela su ono što odlučuje o ishodu i odabiru pobjednika!
Za pobjedničku krunu bore se festivali:
Share (Beograd) vs Elevate (Graz) vs Terraneo (Šibenik) vs Illectricity (Zagreb)
VJ-ing & senzori pokreta: -polygon & noddy2000
Ulaznice: 30kn do ponoći, 40 nakon

SUBOTA – 24/11 - NUCOMERS NIGHT - MOČVARA / 23h

Nucomers Night je rezerviran za mlade, neafirmirane DJ-e ili producente koji su nakon izvršenog natječaja i pomne selekcije izabrani kako bi se predstavili festivalskoj publici. Večer je dio Illectricity Festivala i Party United projekta te ulaznica vrijedi za više klubova uključenih u projekt (http://www.partyunited-zagreb.com). Ulaznice: 40kn. Nastupaju:

El Commando (Split)
What The Funk (Zagreb)
3Ska (Split)
Pudlica (Zagreb)
The Purpose Player (Zagreb)
AL:XX (Beograd)
+ LiteMotif

UTORAK – 27/11 - VIDEOSKOP GUERILLA - TAJNA LOKACIJA / 20h

Videoskop ulazi u novu fazu. Ovaj put će VJ-i raditi na javnoj površini u Zagrebu, a lokaciju i ostale detalje objavit će na festivalskoj Facebook stranici na dan akcije, so stay tuned!

SUBOTA – 01/12 – MAIN NIGHT – POGON JEDINSTVO / 22:30h

Odličan d’n’b/dubstep producent i nepogrešiv DJ, Icicle, nevjerojatan tročlani bend Elektro Guzzi koji techno stvaraju uživo u klasičnom postavu bas-bubanj-gitara te LA eksplozija pod imenom Salva koji će Zagrebu predstaviti posljednji glazbeni krik pod imenom trap, samo su dio festivalskog Main Night programa. Vjerojatno ponajbolji hrvatski izvozni multimedijalno-vizualni dvojac poznat kao Project MOE premijerno predstavlja treću verziju MOE modularnih video skulptura - budite spremni za jedinstveni audio-vizualni spektakl!

Icicle (Shogun Audio, NL)
Elektro Guzzi - live (Macro, AT)
Salva (Frite Nite, USA)
Examine - live (Manual Music, HR)
TOMISLAV - live (HR)
Illectricity Nucomers Night winner
CFSN DJs
Video instalation: MOE 3
+ Adamson Systems 20kW sound system & Digitron Sound System bass scoops / Sound setup by Igor “lo peaks” Ivanković / Lights setup by Andrija Santro

Ulaznice: 50kuna u pretprodaji, 65 na dan / pretprodaja: Entrio.hr (online) i Rockmark – glazbena knjižara (Berislavićeva 13) i preko fan cluba Muzika.hr.


EDUKATIVNI I PREZENTACIJSKI PROGRAM:

PETAK 23/11/12 u 20h - Chakkina birtija / AKC Medika (Pierottijeva 11)

FESTIVALI – predstavljanje – otvorenog tipa
Ususret četvrtom Sound Clashu, na kojem će se sučeliti četiri festivalske DJ ekipe, u Chakkinoj birtiji izredati će se poznati festivali i prezentirati svoj dosadašnji rad. Tremu razbija šarmantan i pričljiv domaćin DJ itch, dok će gosti razotkriti kako funkcioniraju najbolji hrvatski i neki internacionalni festivali, kako su nastali, koje su muke prošli te koje su im buduće vizije. Ti festivali se zovu: Share (Beograd), Elevate (Graz), Terraneo (Šibenik), Outlook, Dimensions, Seasplash i Slurp (Pula). Osim predstavljanja, na malom Illectricity štandu ćete moći kupiti i neke starije festivalske goodiese. Svi festivali dijeliti će i poklone, zato dođite na vrijeme.

UTORAK 27/11/12 do ČETVRTKA 29/11/12 u 18h - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade (Kneza Mislava 11/1. kat)

RADIONICA ILLEKTRONSKE GLAZBE – zatvorenog tipa – potrebna je prijava
Radionicu Illektronske Glazbe ove godine vodi poznati hrvatski producent Examine uz pomoć gostujućih predavača. Osim teoretskog dijela koji se bavi sintezom zvuka, polaznici će se poigrati s praktičnim radom pod kojim podrazumjevamo i field recording kao i procesuiranje snimljenog zvuka. Koncept radionice svima pruža priliku da predstave vlastite audio materijale i razmjene iskustva vezana uz produkciju. Svi sudionici se mole da unaprijed pripreme materijale. Od polaznika se traži posjeduju laptop, slušalice i instalirani Ableton live program. Prijave i materijale šaljite na adresu: illektronskaglazba@illectricity.com najkasnije do 23. studenog. Bit će vam poslan aplikacijski obrazac kojega svi zainteresirani moraju ispuniti i poslati nazad.

SRIJEDA 28/11/12 u 20h - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade (Kneza Mislava 11/1. kat)

ABLETON LIVE – predavanje – otvorenog tipa
Examine će prisutnima podijeliti male i velike tajne produkcije u programu Ableton Live. Za ovo predavanje predznanje je i nije potrebno. Predavanje je besplatno, prijave nisu potrebne i svi ste dobrodošli!

ČETVRTAK 29/11/12 u 20h - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade (Kneza Mislava 11/1. kat)

BURN STUDIOS PREDSTAVLJA AUDIOTOOL – prezentacija – otvorenog tipa
Burn studios je glazbena platforma energetskoga pića Burn. Burn ju je lansirao za oblak-generaciju, omogućujući joj stvaranje glazbe, otkrivanje novih mogućnosti i razmjenu s drugim kreativcima. Njezin besplatni mrežni studio zove se Burn studios Audiotool i on je ground breaking platforma prihvaćena u elektroničkoj glazbi jer promovira otvorenu kreativnost i omogućuje stvarateljima glazbe da svoju umjetnost razmjenjuju na jednome mrežnom mjestu, u posve opremljenomu digitalnom studiju. Novi talenti mogu tako doći do mentora i obrazovnih programa koje stvaraju i podržavaju vrhunski glazbenici današnjice, uključujući Richie Hawtina, Sashu, Cassiusa i Gomma Records. Za više podataka posjetite http://www.burn-studios.com.
Audiotool je pojednostavljen kako bi se u njemu snašli i ljudi koji se po prvi put susreću s glazbenom produkcijom! Æon je producent, DJ i radijski urednik/voditelj koji će vam u detalje razjasniti kako sve u Audiotoolu funkcionira. Prijave nisu potrebne i svi su dobrodošli.

PETAK 30/11/12 u 20h - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade (Kneza Mislava 11/1. kat)

BEAT MANIFEST SPECIAL – debata – otvorenog tipa
Na prošlom Beat Manifestu ova tema (ZAMP) je prouzrokovala veliki interes, te je izbila žarka borba za mikrofonom. Specialni (treći) nastavak Beat Manifest projekta posvećen je upravo toj temi. Kolege iz ZAMP-a će nam se pridružiti pa ćemo uz njihovu pomoć proći nekoliko goručih tema kao što su: što je to ZAMP i koga štiti, kamo odlazi uplaćeni novac, kakav je ZAMP-ov doprinos elektroničkoj glazbi i pristup prema mladim DJ-ima i da li su DJ licence legitimne. Da li je moguće javno izvođenje, prodaja i distribucija indie glazbe, kako motivirati mlade producente i neafirmirane bendove prije no što iz egzistencijalnih razloga odustanu od glazbene karijere. Imate li viziju kako bi ZAMP bio u službi glazbe koju zastupa? Da li bi ZAMP mogao pridonijeti kvaliteti domaće glazbe i distribuciji iste? Imate li vi kakva neugodna iskustva koje biste željelim podijeliti ili pak prijedloge za promjene, pišite nam na beatmanifest@illectricity.com a mi ćemo vam osigurati jednu točku dnevnog reda. Ostali koji do tada ne stignu, pripremite pitanja i kvalitetna rješenja koja ćemo naknadno predstaviti zaposlenicima ZAMP-a. Mikrofon je vaš, dok nije Ivin! Moderator je Iva Vrdoljak (Beat Manifest/Radio808).


Cijeli raspored pogledajte na http://bit.ly/Illectricity2012_raspored

_____
Illectricity Festival 2012 supported by:

BURN STUDIOS
+
Tuborg
AKF
Gradski ured za obrazovanje,
kulturu i šport

Medijski pokrivaju:

DNA
BUG - časopis za kulturu
MTV
Klubska Scena
Soundguardian
Muzika.hr
Radio 808
Radio Student
Festival.hr
Monitor.hr
Forum.hr
Boodla

Buddies:

Booteeq
Party United
Pogon

__
More info @
http://www.facebook.com/illectricity

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group