Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
16-02-2013 - CFSN pres. Masken'bass @ Cosmic Disco

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 07.02.2013 15:15    Post subject: 16-02-2013 - CFSN pres. Masken'bass @ Cosmic Disco Add user to your forum ignore list Reply with quote



Čak se i po novinama pisalo o misterioznom nestanku četvorice CFSN DJ-a. Organizirali smo veliku akciju i mnogo ste nam pomogli, ali ipak ih nismo uspjeli naći.

Što im se zapravo desilo?

Prije nekoliko sati primili smo vrlo sumnjivu elektroničku poštu misleć' da je šala, ali šala bome nije bila. Stanovnici saturnovog mjeseca Titana oteli su četvoricu CFSN DJ-a radi supersonične rekonstrukcije, što god to značilo.

Spominju kako smo jedno sirovo i konzervativno društvo, a taj problem uključuje i glazbu koja se masovno konzumira. Kažu da nam žele pomoći.

Naši novopečeni onozemaljski prijatelji ukazuju nam na mnoge nepravilnosti, narušene sociokulturne aspekte i općenito loš stil života kojega primjećuju kod većine naših sugrađana. Boje se da će nas pomanjkanje svijesti o pravim i iskrenim vrijednostima dovesti do samouništenja.

Istraživanja dokazuju da su oni ipak tehnološki, psihički i dimenzionalno superiorniji, a elektronička glazba te prvi RAVE partiji kod njih su uzeli maha prije no što smo mi u prvi rog zapuhali.

Od CFSN DJ-a žele stvorili ambasadore svemirske glazbe i uputili ih nazad na planetu Zemlju, na kojoj će oni svoje znanje prenositi na druge.


Što od vas traže i koji su uvjeti povratka?

Kažu da je akcija koju od nas traže svojevrsna peticija i da mole da se ne shvaća kao ucjena. Kažu da moramo prikupiti barem 300 attendinga kako bi CFSN DJ-e poslali nazad.

Pošto smo sigurni da će se taj uvjet vrlo brzo ispoštovati, mole se svi vanzemaljci i vanzemaljke da nam se 16-og pridruže. Prvi svjetski Cosmic Disco otvara se u Zagrebu. U njemu će se svi dobro osjećati, pošto na tom mjestu nije bitno s koje si planete, kako si obučen i koliko novaca imaš. Kažu da bogatstva krase kuću, a vrline ljude.


Subota, 16/02

CFSN predstavlja:

MASKE
N'BASS
aka

COSMIC DISCO

otvorenje prvog intergalaktičkog plesa
ilitiga plesa nad zvijezdama

@ Shock Show Industry

w. CFSN DJs

itch aka Spock
phillipe aka Albert
Funk Guru aka Funkurama
Æon aka Kryten

VJ-ing & screen setup by
-polygon


Dresscode: svemirki i svemirke (za ljude)

Svemirce molimo da skinu ljudske maske!

Svaki svemirac na ulazu dobiva jedan space cookie i jednu plutonovaču, vrsnu svemirsku rakiju staru 2000 svjetlosnih godina.

Svemirce molimo da upadnicu pošteno plate, bez teleportiranja i ostalih smicalica.

Cijena ulaznice do ponoći 25kn, 35 nakon.


Facebook event:

https://www.facebook.com/events/500095176708810/


Video prošlogodišnjeg Masken'bassa nalazi se ovdje:

http://www.youtube.com/watch?v=dUuI7BZfoGU


Pratite nas dalje na:

http://www.facebook.com/cfsn.org

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group