Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
F.Scope w/ A.KOWALSKI, A.KARAKASIS, N.COLES @ Boogaloo,6.2.

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
oriGIGIpromotion



Joined: 30 Nov 2010
Posts: 307
Location: HRV

PostPosted: 02.02.2016 01:18    Post subject: F.Scope w/ A.KOWALSKI, A.KARAKASIS, N.COLES @ Boogaloo,6.2. Add user to your forum ignore list Reply with quote



FUTURE SCOPE
Boogaloo Zagreb | 06.02.2016. | Start 22.00

FB EVENT: https://goo.gl/9YtgEP

________________
TECHNO Floor:

Alexander Kowalski (Official) [Damage Music / Berlin, DE]
Axel Karakasis [Remain Rec, 1605, Respekt / Athens, GR]
■ Cet [Late Night Session, Zg]
■ Shi Pe [Future Scope, Zg]


TECH HOUSE Floor:

Nathan Coles [Wiggle, UK]
▣ Mary [Audiometric Rec., Zg]
▣ Matya [G2, Zg]

_________________

EARLYBIRD TICKETS : 50/60KN - S̶O̶L̶D̶ ̶O̶U̶T̶!
REGULAR TICKETS: 70KN
ENTRIO PARTY PAKET: 4+1 GRATIS!
► Entrio online: https://goo.gl/UCgRuj
► Entrio outlets: https://www.entrio.hr/outlets

► Caffe de Toss - Savska 80, Zg
► Caffe bar Bizarre - Importanne centar, Zg
► Caffe bar Allegro - Pavlinska 5, Vž

_________________

OFFICIAL AFTER PARTY @ Aquarius (06.00 - 12.00)
w. Senno, Ervin Mandari, Damjan

_________________

[u]Supported by:[/u]
www.facebook.com/oriGIGIpromotion
www.facebook.com/origigipromocija
www.facebook.com/origigi.info
www.twitter.com/oriGIGIpromo
www.twitter.com/Origigiinfo

_________________

ALEXANDER KOWALSKI
Jedan od najistaknutijih predstavnika berlinske techno scene Alexander Kowalski u posljednjih 15 godina prepoznatljiv je po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno s elementima deep housea, duba i funka. On sjajno prenosi emocije kroz masivni zvuk zbog čega je zavrijedio visoku reputaciju kako među rejverima i muzičkim profesionalcima, tako i među kritičarima.
Njegovo iznimno znanje kad je u pitanju produkcija, konstantna evolucija zvuka iz singla u singl te savršena tehnička izvedba u kombinaciji sa snažnim emocijama osim dvostruke nominacije za German Dance Awards donosi mu velike pohvale za inovativnost u zvuku. Zbog energičnih, intenzivnih i tehnički savršenih live actova diljem svijeta i iznimno bogate diskografije postaje miljenik kritičara koji mu daju titulu najboljeg producenta i najboljeg live acta.
Kowalski je 2009. godine osniva svoj label "Damage Music", a posljednji singl "Dircksen" oduševio je kritiku i našao mjesto u setovima brojnih velikana kao što su Laurent Garnier, Joris Voorn, Ben Sims, Stephan Bodzin, Fergie i Guy J.

[b]AXEL KARAKASIS[/b]
Za ovog čovjeka ne treba bolji uvod. On je najpoznatiji grčki techno izvoz u ovom trenutku s dugogodišnjom karijerom koja je još uvijek u ekspanziji.
Njegova priča o uspjehu počinje kasnih 80-ih, kada je imao svoj prvi nastup kao techno DJ. Od ove točke nadalje, Axel je rad s elektronskom glazbom vidio u vrlo različitom svjetlu ... Do sredine 1996, usred ere kada je elektronska glazba preuzimala grčku plesnu scenu, on je već bio poznat kroz razne DJ rezidencije. Osim toga, zajedno s tim '"Bubbles" organizirao je redovito događanja – zapamćena do današnjih dana! - S velikom podrškom publike! To je bio tek početak za niz vrlo uspješnih događanja u nekim od najvećih klubova u glavnom gradu Grčke, i to ne samo! U sljedećim godinama, postao je najtraženiji grčki techno DJ-a, nakon što je igrao u najvećim mjestima u Ateni, Solunu, Mykonos, Kreta i cijeloj njegovoj rodnoj Grčkoj!
Značajno je da DJ-ing nije bio jedini izlaz za Axela. Otvara svoj vlastiti studio i počinje istraživati putove u glazbenoj produkciji. Kada bi ga interpretirali kaže: "Uvijek sam želio stvoriti glazbu koju sam imao u glavi ...". U 2000, upoznaje Marca Baileya i počinje objavljivanje njegove produkcije Pornographic Recordings (lable Marca Baileya i Cristiana Varele). Axel nastavlja sa svojom produkcijom i potpisuje svoja izdanja na nekim vrlo cijenjenim etiketama, kao što je MB Elektronics, Primate, MB Selektions, Rhythm Convert, itd. Kako bi ostao prepoznatljiv po žanru koji on predstavlja kao ... Groovy Techno! Danas, Axel i dalje izdaje za svjetski vrh izdavačkih kuća, kao što su Intec Records (Carl Cox) i Primate Recordings, dok su njegove trake izvodili neki od najboljih DJ-a širom svijeta. Njegove trake su također sadržane u brojim svijetski poznatim kompilacijama kao što su Extreme Euphoria (Ministry of Sound), Cream Ibiza, I Love Techno, te na mnogim drugim...

NATHAN COLES
Bilo je to 1994. godine kad je Nathan Coles prvi put zacementirao svoju poziciju u glazbenoj kući slavnih. Nakon nekoliko godina organiziranja undergorund partyja po Londonu sreo je kolegu Terryja Francisa te u suradnji s njim pokrenuo produkcijsku kuću Wiggle Records.
Priča o uspjehu Wigglea i širenju tech-housa počinje kao i većina dobrih uspješnih priča, s prijateljstvom. Terry Francis i Nathan Coles krenuli su organizirati partyje, reagirajući na scenu koja ih je tada okruživala. Kao zaljubljenici u londonsku acid house scenu ranih 90-ih, a pod utjecajem groova i up-tempa soula, željeli su napraviti nešto svoje samo za svoj gušt uz DJ-e koje su oni voljeli i slušali. Publika je ubrzo upila posebnost novog zvuka dok su se partyji širili diljem svijeta.
Kažu da Coleov glazbeni ukus i besprijekorna sposobnost mixanja publiku nikad ne razočaraju, a u dosadašnjoj karijeri ima više od 150 glazbenih izdanja.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group