Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
26/29-07-2010 - Feel Free Fest @ Aquarius Zrce

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dora



Joined: 24 Oct 2008
Posts: 161
Location: Zgb

PostPosted: 22.04.2010 09:24    Post subject: 26/29-07-2010 - Feel Free Fest @ Aquarius Zrce Add user to your forum ignore list Reply with quote

26-29. srpnja 2010.
Aquarius Zrce, Novalja


FEEL FREE FEST



Na srpanjskom će FEEL FREE FEST-u u Aquariusu zasvirati naši talijanski susjedi Crookers, DJ i producentski duo, najpoznatiji po singlu „Day 'n' Night“, kojeg su plasirali u suradnji s američkim reperom Kid Cudijem. Momci su upravo objavili svoj prvi album „Tons Of Friends“ i na njemu ugostili mnogobrojne prijatelje sa scene, poput Soulwax, Roisin Murphy, Kelis, Pitbull, ali i Will.I.Am, predvodnika grupe Black Eyed Peas koji je rekao da su Crookers bili inspiracija za njihov posljednji album.

Drugog dana festivala u goste nam dolazi Fedde Le Grand, posebno obožavan od domaće publike, koja se na njegove nastupe masovno odaziva. Le Grandov megahit „Put You Hands Up For Detroit “ ušao je u legende plesne glazbe toliko da ga je i Madonna koristila kao podlogu za svoju koncertnu verziju hita Music. Fedde je upravo izdao kompilacijski CD za Toolroom Records koji obara rekorde u prodaji na najvećem online dućanu Beatport.

Dan poslije, publiku će na plesnom podiju zagrijavati njemački DJ i producent Tocadisco, autor preko 60 internacionalnih remikseva, i to glazbenika kao što je Moby, Tiga ili New Order. Tocadisco je, osim toga, napisao i napisao pjesmu za album Davida Guette „Pop Life“ te zaradio MTV-jevu nagradu "Best International Dance 2008".

Posljednji, četvrti dan festivala plesnim podijem će zavladati ritmovi Afrojacka, nizozemskog DJ-a i producenta koji je ove godine na Music Conference u Miamiju premijerno izveo stvar u suradnji s velikanom Davidom Guettom „Louder Than Words“, a kolege ga nazivaju neviđenim talentom i zvijezdom u usponu.

Aquarius ove godine na Jadran dovodi trenutno najaktualnije i najsvježije DJ-eve koji pune svjetske klubove i arene. Ne propustite vruću zabavu u našoj ljetnoj rezidenciji na Zrću!


26.07.2010.
CROOKERS
www.crookers.net/
www.myspace.com/crookers

Kid Cudi vs Crookers – Day’n’Night
Crookers feat Miike Snow – Remedy

27.07.2010.2010.
FEDDE LE GRAND
www.feddelegrand.com/
www.myspace.com/djfeddelegrand

Fedde Le Grand @ Aquarius Zrce 2009
Ida Corr vs Fedde Le Grand - Let Me Think About It - Live

28.08.2010.
TOCADISCO
www.myspace.com/djtocadisco

Intervju s ovogodisenjg WMC-a Miami
Tocadisco @ Sensation White NYE Düsseldorf

29.07.2010.
AFROJACK
www.afrojack.com/
www.myspace.com/djafrojack

Afrojack - Bangduck
David Guetta & Afrojack - Louder Than Words


Limitiran broj karata u pretprodaji po cijeni od 220kn mozete kupiti na www.eventim.hr ili www.novalja.com

www.aquarius.hr
www.youtube.com/aquariuszrce

Last edited by Dora on 24.05.2010 23:59; edited 1 time in total

_________________
www.myspace.com/bassinvaderszg
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dora



Joined: 24 Oct 2008
Posts: 161
Location: Zgb

PostPosted: 13.05.2010 13:04    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

CROOKERS



Talijanski DJ duo Phra i Bot pod ovim su imenom svoju uzbudljivu i vrtoglavo uzlaznu karijeru zapoceli 2003., a danas se mogu pohvaliti suradnjom s glazbenicima A-liste kao sto su Moby, U2 i The Chemical Brothers.
Spojila ih je ljubav prema hip hopu, houseu te potrebi da, kako kazu „iskrive“ sve sto cuju (crook-eng. iskriviti). U samo nekoliko godina dvojac je, suradjujuci sa velikim imenima– od Armanda Van Heldena, Black Eyed Peasa, Roisin Murphy - napravio pravi urnebes na globalnoj dance sceni. Will.I.Am iz Black Eyed Peasa priznao je kako su ga decki svojim zapanjujucim vjestinama za DJ pultom jednostavno ostavili bez teksta te inspirirali za njihov posljednji album. Prvi uradak Crookersa „End 2 End“ objavljen je 2006, ali tek su sa „Love To Edit“ i „Knobbers“ napravili znacajniji utjecaj na sceni. Njihov zvjezdani status potvrdjen je remiksom pjesme za hip hopera Kid Cudija „Day`n`Nite“, koju je magazin Rolling Stone prosle godine uvrstio na 15. mjesto liste „Best 25 Songs“. Potom su uslijedili pozivi glazbenika A- liste kao sto su U2, Moby i The Chemical Brothers. U ozujku ove godine izdali su svoj debi album „Tons of Friends“ na kojemu suradjuju sa svojim najdrazim glazbenicima - Kelis, Soulwax, Major Lazer, RadioClit, Spank Rock, Pitbull, Tim Burgess, Kardinal Offishal i Roisin Murphy. Unatoc razlicitim zanrovima stvari koje su remiksirali, kritika je album pohvalila te opisala izuzetno kohezivnim - svaka pjesma je, kazu, na svom mjestu.

FEDDE LE GRAND



Najuspjesniji nizozemski DJ i producent Fedde le Grand svojim je planetarnim hitom «Put Your Hands Up For Detroit» uzdrmao radijski eter i zapalio klupske veceri diljem svijeta, a pridruzio se i probranom timu producenata izbirljive kraljice popa Madonne.
Madonna je za promociju svoje posljednje turneje Sticky & Sweet koristila upravo Grandov singl „Put Your Hands..“ Vokali iz njezine legendarne pjesme „Music“ naslonili su se na Grandove mocne ritmove iz navedenog hita. Uslijedio je je Madonnin poziv za remiks pjesme „Give it 2 Me“, a potom i obrada za stvar Fat Boy Slima „Praise You“. Mocni Le Grand je ranije remiksirao i Robbie Williamsa te Grammyjem ovjencane Black Eyed Peas. Atmosfere u klubovima diljem svijeta redovito pali svojim hitovima poput „The Creeps“, „Speed Up“, „3 Minutes To Explain“ ili „Let Me Think About It“. Pored nastupa u svojoj ljetnoj rezidenciji Pacha – Ibiza, najprestiznijim svjetskim klubovima i festivalima, ovaj uspjesni Nizozemac pretprosle je godine uspio izdati i studio album prvijenac “Output” koji je zabiljezio samo prva mjesta na top listama. Zajedno sa prijateljem i kolegom svjetskog glasa DJ Funkermanom pokrenuo je slavne Flamingo Nights koje su postale sinonim za najbolje partye na house sceni.

TOCADISCO



Nakon 15 godina profesionalnog DJ-anja, preko 60 internacionalnih remikseva, dva albuma, desetak vrlo uspjesnih singlova, nagradjivanom producentu Tocadiscu se smijesi svijetla buducnost. Svoj je izniman talent potvrdio na mnogim podrucjima: remiksirao je umjetnike kao sto su Moby, Tiga ili Ner Order te pisao singlice za velikane poput Davida Guettu ili Fisherspoonera.
Svoj prvi album „SOLO“ Tocadisco je objavio 2008., a te je godine napisao i pjesmu za album Davida Guette „Pop Life“ te zaradio i MTV nagradu za "Best International Dance 2008". Nakon mnogobrojnih uspjeha, Tocadisco je prosle godine u sklopu svoje svjetske turneje ploce vrtio po cijeloj planeti – od Australije, Brazila, SAD-a, Kanade, Meksika pa preko cijele Europe.
Prosle godine je objavio i svoj drugi album „128.0 FM“ i ozenio se prelijepim brazilskim modelom Natashom Garcez. Inace, Tocadisco se moze pohvaliti i suradnjom s Michael Cretuom, osnivacem Enigme, ciju je stvar „Eppur Si Muove“ remiksirao prije nekoliko godina. Osim toga, nekoliko se remikseva ovog talentiranog Nijemca - Patt (Party All The Time), Keep Control i Dance is Dead - našlo i na kompilaciji Benny Benassija „Cooking for Pump-Kin: Special Menu“ iz 2007.


AFROJACK



Nizozemski DJ/producent Afrojack s ritmovima housea, tech-housea i electra na vrata profesionalne dance scene pod ovim imenom zakucao je prije tek tri godine. Premda ima tek 22 godine, Afrojack producira glazbu vec cijelo jedno desetljece, ali od nedavno se ozbiljnije dao u glazbene vode.
Ipak, sva najjaca imena u dance industriji – od Tiesta do Davida Guette – predvidjele su ovom nizozemskom fenomenu briljantnu karijeru te ga isticu kao najvecu zvijezdu u usponu.
„Najuzbudljivije ime na sceni je za mene trenutno Afrojack“, rekao je David Guetta, apsolutni DJ kralj na planeti. „On je fantastican producent i stvara poseban i prepoznatljiv zvuk, a tako je mlad. Sto ce tek biti za 10 godina?“ – dodao je Guetta, koji je s Afrojackom suradjivao na pjesmi „Louder Than Words“, koju su premijerno izveli ove godine na Music Conference u Miamiju.
U protekloj godini, Afrojack je svoje ime izgradio s pjesmama kao sto je remiks Major Lazera „Pon De Floor“ u suradnji s producentom M.I.A.-e Diplom, njegovoj verziji „Moombah“ DJ Chuckieja te hitom „Pacha On Acid“ na kojoj je radio s clanom Sweedish House Mafijom – Steve Angellom. Uz to, remiksirao je klasik Robin S. „Show Me Love“, a nedavno i hit Kid Cudija feat. Kanye West „I Make Her Say (Poke her face).
U svakom slucaju, ovaj talentirani mladic jedan je od najblistavijih DJ-eva novije generacije, koji ce formirati nove pravce u dance industriji.

_________________
www.myspace.com/bassinvaderszg
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dora



Joined: 24 Oct 2008
Posts: 161
Location: Zgb

PostPosted: 18.05.2010 19:48    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Od ponedjeljka 24. svibnja cijena ulaznice za Feel Free Fest ce porasti sa 150kn na 220kn stoga osigurajte svoje ulaznice sada po ovoj povoljnoj cijeni!

_________________
www.myspace.com/bassinvaderszg
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dora



Joined: 24 Oct 2008
Posts: 161
Location: Zgb

PostPosted: 29.06.2010 15:58    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Dragi clubberi,

Aquarius na Zrcu je svoju ljetnu sezonu uspjesno zapoceo prosli vikend, 25. i 26. lipnja, a otvorenje je upotpunjeno i preuredjenim Aquariusom ciji unutarnji dio je dobio nove konture i arhitektonska rjesenja, a unutarnji floor je od sada povezan sa terasom i cine jedan veliki floor sa natkrivenim i otvorenim dijelom. U unutarnjem dijelu se nalazi veliki video zid koji ce pridonjeti dinamici prostora, a novi sank na terasi isto kao i sank u unutarnjem dijelu su ukraseni video instalacijama koje su radili uspjesni kreatori projekta moe www.projectmoe.net.

Unutarnji floor i After Beach Arena su obogaceni novim i mocnim sound systemom za koji vjerujemo da vas nece razocarati, te ce izuzetno posjeceni i nezaboravni afterbeach partyi, uz naravno hladne koktele, postati jos bolji. Također, After Beach Arena je dobila novo dominatno mjesto za DJ-a koji je sad napokon zasjeo na centralno mjesto u areni.

Sigurni smo da Vas necemo razocarati na nasem prvom festivalu koji se blizi, stoga nemojte zaboraviti kupiti kartu elektronskim putem po cijeni od 220kn na eventim-u ili novalja.com

Vidimo se!

par slika novog kluba:






_________________
www.myspace.com/bassinvaderszg
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dora



Joined: 24 Oct 2008
Posts: 161
Location: Zgb

PostPosted: 06.07.2010 01:23    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Nova cijena karte od danas je 250kn (35€)!

Punu galeriju preuredjenog kluba mozete pogledati ovdje

Jos malo linkova za preslusati Smile

CROOKERS

Will I Am (Black Eyes Peas) priznaje kako su ga Crookers inspirirali kod zadnjeg albuma
Crookers - live @ Sensation Opening Party 2009
Crookers feat. Kardinal Offishall - Put Your Hands on Me
Armand van Helden – I Want Your Soul (Crookers Remix)

FEDDE LE GRAND

Fedde Le Grand – Let Me Be Real
Fatboy Slim – Praise You (Fedde Le Grand Remix – Live @ Miami)

TOCADISCO

The Egg - Walking Away (Tocadisco Remix)
DJ Tocadisco - Morumbi
Tocadisco - Da Fuckin Noize

AFROJACK

Sidney Samson - Riverside (Afrojack dutch remix)
Benny Benassi vrti Afrojack remix svog megahita Satisfaction - totalna ludnica!!!

_________________
www.myspace.com/bassinvaderszg
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group