Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
22/28-05-2011 - 5. JFF w. Phon.O, The Clonious, cfsn @ Zg

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 07.05.2011 20:07    Post subject: 22/28-05-2011 - 5. JFF w. Phon.O, The Clonious, cfsn @ Zg Add user to your forum ignore list Reply with quote



ned - 22/05/2011 >>> sub, 28/05/2011

5. ZAGREB JEWISH FILM FESTIVAL
< 7 dana glazbenog programa >

Pepermint / Grič / Lemon (Zagreb)

Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izložbe i razni edukacijski sadržaj samo su dio petog izdanja Jewish Film Festivala. Ove godine festival se može pohvaliti zavidnim glazbenim programom koji će se održati kroz tjedan dana u tri različita kluba. Osim koncerta bečkih Klezmer Reloadeda i mnogih domaćih DJ-a, festival će za vikend ugostit i mlade ambasadore austrijske elektronske glazbe glazbe, The Cloniousa & Cid Rima, te već legendarnog Phon.O-a iz Berlina.

__
Raspored glazbenog programa po danima:

>Nedjelja, 22/05, M.I.L.E. (groodanje)
Pepermint Club - ulaz besplatan - 22h

>Ponedjeljak, 23/05, open decks night
Pepermint Club - ulaz besplatan - 22h

>Utorak, 24/05, KLEZMER RELOADED - live (Vienna / AT)
Pepermint Club - ulaz besplatan - 22h

>Srijeda, 25/05, Æon (cfsn)
Klub Kino Grič - ulaz besplatan - 22h

>Četvrtak, 26/05, Rea & Mayo (JabbaTon)
Klub Kino Grič - ulaz besplatan - 22h

>Petak, 27/05, THE CLONIOUS & CID RIM - live (Vienna / AT), Josip Klobučar (4lux / Eklektik / cfsn), Funk Guru (cfsn)
Lemon Club - 20kn do ponoći, 30 nakon - 23h

>Subota, 28/05, PHON.O (Berlin / DE), Feelipa (cfsn / disko404), phillipe (cfsn / Beat Busters)
Lemon Club - 25kn do ponoći, 35 nakon - 23h

__
Zbog limitiranog broja ulaznica i manjeg kapacitet kluba Lemon, molimo sve posjetitelje vikend programa da navrate malo ranije, kako bi si zauzeli mjesto pod zvučnikom!

Glazbeni program podržali:
Austrijski kulturni forum
Njemačko veleposlanstvo
Grad Zagreb

Medijski pokriva:
Klubskascena.com
Transmeet.TV
Muzika.hr
Vip Music
ZG News
BUG.hr
net.hr

__
Vidimo se : )

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 18.05.2011 13:27    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Dodali smo plakat : )

Ukratko i o glavnim gostima festivala!



Phon.O (Shitkatapult / Boysnoize rec. / 50 Weapons/Monkeytown - DE)

Nakon svojih prvih DJ koraka koje izučuje s bliskim prijateljem Apparatom, Phon.O se seli u Berlin, upisuje fakultet i posvečuje produkciji elektronske glazbe. Vrlo brzo upoznaje T.raumschmierea i pridružuje se njegovoj Shitkatapult familiji. Nakon mnogo izdanja na kvalitetnim labelovima, uključujući i legendarni Tigerbeat6, zbližava se s Chris de Lucom (ex Funkstorung) i pokreće CLP. Prvi zajednički album Supercontinental izdali su na Shitkatapultu, a u međuvremenu su privukli pažnju i Boys Noizea za koje su u rujnu 2009. izdali i EP s remiksevima Mix Hella, Dipla i DJ Segea.
Phon.O trenutačno izdaje i na Modeselektrovom labelu Monkeytown/50Weapons, a oni ga često zovu kao gosta Modeselektion večeri. Remiksirao je i poznata imena kao što su: Boys Noize, Schlachthofbronx, Housemeister, Robot Koch, Mochipet, Apparat, Modeselektor i mnoga druga. Danas je rezident DJ najboljeg berlinskog kluba WMF.

http://www.phon-o.com/
http://soundcloud.com/phon-o



The Clonious & Cid Rim (Affine / Ubiquity Records - AT)

Mladi i perspektivni The Clonious i Cid Rim trenutačno tvore jedan od najtraženijih austrijskih izvoznih proizvoda. Vrata svijetskih festivala su im širom otvorena, a vrlo su cjenjeni, kako u rodnom Beču, tako i u cijeloj Austriji. Njihov glazbeni izričaj teško je opisati. Nastupom pokušavaju prezentirati glazbu koju vole i smatraju kvalitetnom, ali na jedan poseban uvrnuti način kako to samo oni znaju i umiju. Njihovi nastupi zvuče kao kombinacija intergalaktičkog funka i jazza idućeg stolječa s posebnim okidačem za pokret koji tjera na sumanuti ples.
Osim što su produkcijski virtuozi i multi-instrumentalisti, sa svojim srednjoškolskim kolegom Dorian Coceptom tvore jazz/funk sastav pod imenom JCBL.

http://affinerecords.com/artists/the-clonious
http://affinerecords.com/artists/cid-rim
http://soundcloud.com/affine-records

__
Facebook event:
http://www.facebook.com/event.php?eid=222430611100534

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 22.05.2011 22:41    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Festival je otvoren, a tako i glazbeni program! Naredna tri dana skrivat ćemo se u Pepermintu. Posjetite nas!




Ponedjeljak, 23/05, Open Decks Night @ Pepermint:

Odium (Protokol)
Basta (Protokol)
Golem (Loopjunkies)
phillipe (cfsn/Beat Busters)
+ more TBA!!!

__
Attendajte event na faceu:

https://www.facebook.com/event.php?eid=222430611100534

Uskoro i nagradna za vikend evente!

Vidimo se!

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 25.05.2011 18:18    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

NAGRADNA IGRA!!!

Podijelit ćemo 3 ulaznice po večeri za weekend događanja u klubu Lemon na kojima nastupaju The Clonious, Cid Rim, Phon.O, Klobučar, Funk Guru, Feelipa i phillipe. šaljite nam mailove na cfsn.orgETgmail.com na temu JFF-petak ili JFF-subota, a mi ćemo, onima koji su upade osvojili, javiti do petka ili subote ujutro! Sretno!!!

Navratite nam do Griča! Večeras nam vrti Æon iz confusiona, a vesele Jabbanke Rea & Mayo sutra. Ulaz je besplatan!

__
Do kraja festivala, narednih četiri dana zabavljat će vas:

Josip Klobučar (4lux / Eklektik records / cfsn)

Još od malih nogu, svirajući klarinet i pohađajući glazbenu školu, pokazao je veliki interes za glazbu. Prvo izdanje objavio je pod imenom Rough & Ready za Perfect toy records na kompilaciji Panorama Nu Europa Phusion, koju je kompilirao Tom Wieland. Nakon toga izdaje za 4lux i Eklektik records pod imenom Josip Klobučar. Surađivao je s velikanima kao što su: Yannah Valdevit, Shuanise, Front 2 black, Lisa Preston, Yoggione, Teebs & Jackhigh, Fulgeance. U pripremi su razne suradnje i remiksevi, a uskoro mu izlazi i EP na 4lux. Trenutno producira još jedan glazbeni projekt, o kojemu ćemo uskoro doznati.

http://soundcloud.com/josip-klobucar

Rea & Mayo (JabbaTon)

Rea i Mayo dvije su vesele, šašave i zabavne djevojke koje je povezala ljubav prema turntablismu i scratch tehnikama te sličan glazbeni ukus koji se bazira na mash-upu raznih elektronskih žanrova, od booty bassa, dubstepa, uk funkyja i electra i do hip hopa, popa i nu ravea. Obje su članice zagrebačkog Jabba crewa i resident DJ-ice JabbaTon klupskog programa u Hrvatskoj, koji se vec 7 godina odvija svaki mjesec, i već nekoliko mjeseci nakon stvaranja dua i snimanja prvog zajedničkog mixa, dobile su niz pohvala i poziva za nastupe.

http://soundcloud.com/rea-mayo/la-cosa-nostra

Æon (Area / COA / cfsn)

Æon je dubstep, future garage, uk funky DJ/producent iz Slavonskog Broda, s novom adresom u Zagrebu. Iza sebe ima nekoliko besplatnih EP-eva koji su izdani na 20/12 i Wayside recordingsu, te nekoliko digitalnih izdanja. Prvo ozbiljno digitalno izdanje našlo se na njujorškom labelu Code of Arms, a jedna je stvar izašla i na kompilaciji za 20/12 records. Sljedeće godine izlazi mu i jedna traka za Area Recordings koja će se naći na kompilaciji, a vjerojatno će bit i otisnuta na 12" vinilu. Novi je član cfsn DJs kolektiva.

http://soundcloud.com/aeonstep

phillipe (cfsn / Beat Busters)

phillipe dolazi iz stare zagrebačke confusion familije i nešto mlađih Beat Bustersa. S confusionom je upravo proslavio 9 godina postojanja i rada na sceni, a s Beat Bustersima pokreće label, te izdaje vlastitu glazbu. Organizator i promotor je mnogih projekata kao što su: illectricity festival, illectric funk, masken'bass, nu years evil, supa soap shop, bangin' a ove godine uređuje i vodi glazbeni program Jewish Film Festivala.
Vrtio je ploče na nizu festivala kao što su: EXIT festival 04/09, MTV Valkana Beach festival, InMusic festival, Soundwave u Gardenu, Outlook festival 08/09/10, Share festival u Beogradu, Lift festival/ Sarajevo Film festival, Elevate Festival u Grazu, Festival Pomladi u Ljubljani, Priredba, Motovun Film festival, Seasplash festival, Atlantis, te mnogim drugim. Često gostuje i u inozemstvu, pa je po službenoj DJ dužnosti proputovao od Praga, Austrije, Slovenije, pa sve do Makedonije i Bugarske.

http://facebook.com/xphillipex

Feelipa (cfsn / disko404)

Nakon što je prvotno redovito "selektirala" mjuzu na par lokacija zagrebačkog noćnog života, feelipa se ozbiljnije posvećuje DJ-ingu krajem 2004. kada se pridružuje confusion ekipi.
Prvu ljubav - breakbeat, drum'n'bass i jungle - ostavlja radi omamljenosti BASS mjuzom: dubstep, a kasnije i beats, UK funky, ghetto house i slični žanrovi postaju njezinom glavnom preokupacijom. Osim što i dalje organizira partije sa zbunjolama, feelipa i u svom novom gradu Grazu nalazi obitelj, te postaje rezident DJ lokalne disko404 organizacije. Uz disko404 i elevate festival, u Grazu pokreće i samostalnu seriju koncerata pod nazivom bigMAMA, na kojima je do sada ugostila imena poput Autechre, Squarepushera i Animal Collectivea. Od nedavno se priključuje i renomiranoj kulturnoj instituciji Forum Stadtpark, gdje je uglavnom odgovorna za muzički program. Feelipa redovito vrti na različitim partijima i festivalima, najčešće u Hrvatskoj i Austriji, ali i drugdje.

http://www.disko404.org/

Funk Guru (cfsn)

Funk Guru je jedan od osnivača confusiona, ekipe odgovorne za neke od najboljih klupskih događaja u Zagrebu u posljednjih desetak godina (Illectricity Festival, Illectric Funk, Videoskop, playground! itd.). DJ-anjem se bavi od svoje petnaeste godine. Nakon niza godina posvećenih drum'n'bass-u, 2004. se okreće dubstepu a u posljednjih nekoliko godina kombinira veoma raznolik spektar žanrova elektronske glazbe, od drone zvukova Oneohtrix Point Never i Flying Lotusovih apstraktnih beatova, Shedovog techna i post dubstep ritmova Joy Orbisona pa do minimalističnog drum'n'bass-a Instra:mentala i DJ Rashadovih juke/footwork ritmova...

http://soundcloud.com/funkguru

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group