Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
31-12-2012 - New Years Eve 2013. @ Opium Club, Vodice

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
oriGIGIpromotion



Joined: 30 Nov 2010
Posts: 307
Location: HRV

PostPosted: 17.12.2012 02:40    Post subject: 31-12-2012 - New Years Eve 2013. @ Opium Club, Vodice Add user to your forum ignore list Reply with quote

NEW YEAR´S EVE 2013 @ OPIUM CLUB

■ ALL INCLUSIVE -------- 250 kn!!! ■
NEOGRANIČENA KONZUMACIJA ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA I HRANE
Broj karata je ograničen!!!


■ LINE UP:
New York House Legend, Godfather of Soulful House
VICTOR SIMONELLI [Bassline Rec, Big Big Trax- NYC]
STEFANOLAPAGLIA
OPIUM BROS.


■ INFO / REZERVACIJE / ULAZNICE:
GSM: 00 385 91 76 22 105
e-mail: info@opium-vodice.com

FB EVENT:
http://bit.ly/opiumvodicenye


OPIUM CLUB
ACI MARINA
HERFORDSKA BB
22210 VODICE, CROATIA
http://www.opium-vodice.com/
https://www.facebook.com/pages/Opium/500324183324917
https://www.facebook.com/groups/46663206000/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

VICTOR SIMONELLI
[Bassline Rec, Big Big Trax- NYC]
https://www.facebook.com/victorsimonelli.fanpage
http://www.discogs.com/artist/Victor+Simonelli
http://www.beatport.com/artist/victor-simonelli/11789

Nazivaju ga kumom soulful housea, house royallitijem i jednim od pionira elektronske glazbe. Njegovo ime sinonim je za kvalitetnu glazbu u kojoj će Vodičani imati priliku dočekati Novu Godinu.

Ljubitelji profiliranog zvuka i istinski štovatelji house glazbe vjerojatno će biti oduševljeni kad im kažemo da će istaknuti glazbenik, producent i autor njujorške house scene Victor Simonelli u Novu Godinu uvesti sve koji mu se pridruže u vodičkom klubu Opium zaduženom za spektaklarni doček. Ljubitelji soulful, underground i uplifting housea Victora su imali priliku čuti uživo na SunBreeze festivalu u Vodicama i uvjeriti se o kakvom je glazbenom ukusu riječ.

S obzirom da je odrastao u vremenu disco-ere u domu punom glazbenih ploča te da je slijedio očeve stope i studirao audio injženjering, okušao u DJ-ingu već s 11 godina. U njegovim setovima možete čuti jazz, blues,electronicu,disko,new age, rock i soul koji su mu roditelji prenijeli, a od 90-tih je jedan od glavnih karika svjetske house glazbe, koju osim nastupima izražava i kroz svoj label WestSide Records.

Kroz izdanje “Feel So Right” koje je postalo internacionalni hit, Simonelli je ostvario neraskidivu vezu s house glazbom koja je u posljednja dva desetljeća iznjedrila njegov jedinstveni zvuk i izdigla ga u vodeće karike svjetske house scene.

Surađivao je i producirao za imena kao što su David Bowie, Will Downing, Talking Heads, Quincy Jones, Deborah Harry, Sinead O’Connor i Al Jarreau. Tijekom više od 30 godina svoje karijere Victor je od kazeta Diane Ross, Rolling Stonesa i Afika Baambate svojim prvim produkcijama za Criminal Records i Strictly Rhythm otvorio vrata svjetske scene projektima s Danny Krivitom, Satoshie Tomieom, Frankie Knucklesom i David Moralesom.

Radio je na poznatoj “Harmonica Track” s Danny Tenagliom koja je upravo pomogla Tenaglii da se iskaže u produkcijskom smislu. Istakli bi svakako Simonellijevu producentsku ulogu na spektakularnim pjesmama poput singla Quincy Jones “I’ll be Good To You” featuring Chaka Khan i Ray Charles te “In The Closet” Michaela Jacksona i Madonne, koji je ujedno i njihov jedini zajednički duet.

Posljednjih godina pronalazi talente i prezentira svijetu dobru glazbu. Uz njegovu preporuku predstavljeni su Jazz and Groove, John Julius Knight , Julius Papp, Kings of Tomorrow/Sandy Rivera i drugi. Svakome tko se odluči u vodičkom Opium klubu dočekati Novu Godinu bit će čast započeti ju plešući upravo na Simonellijeve taktove.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SUPPORTED BY:
• oriGIGIpromotion • www.origigi.info
www.facebook.com/oriGIGIpromocija
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group