Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
PISTOLERO / 8 godina / AKC Medika / 17/18/19/01/2014

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pistolero



Joined: 08 Nov 2010
Posts: 46

PostPosted: 08.01.2014 22:35    Post subject: PISTOLERO / 8 godina / AKC Medika / 17/18/19/01/2014 Add user to your forum ignore list Reply with quote



PISTOLERO
- 8 GODINA -

AKC MEDIKA
17/18/19/01/2014
Petak / Subota / Nedjelja
23-05

- Klub Attack / Chakka's Room / Grey Room / Jazz Room -

- Breakbeat / Nuskoolbreaks / Psy-Breaks / Glitch Hop / Electro / Tech-Funk / Techno / Bass / Drum'n'Bass / Dub / Reggae / Dubstep / Trap / Experimental / Forest / Fullon / Psygressive / Psy-Trance -

Nastupaju:

JNR HACKSAW [Addictech / SubAtomik / UK] / BROKEN EYE [Broken Robot / UK] / ASSIOMA [Looney Moon / ITA] / ELECTRONIC GRIND [Uroboros / ITA] / SOLUBLE SOUNDS [Triple Drop / UK] / MISSING SPACES [Triple Drop / UK] / LUNIK [Drumwise / SLO] / VRH [Architecture / Danger Chamber / Kiša Metaka / HR]

+
Lokalna podrška:

KIRG [Pistolero] / ZMAYO [Pistolero] / VAL VASHAR [Zenon / Ministarstvo Psihodelije] / PILA [Ministarstvo Psihodelije] / VRX [Digitron Soundsystem] / JAHSTICE SOUND [Bamwise / Pistolero Recordings] / M.I.L.E. [Groodanje] / JAN BECELE [Trip To Zion] / TEKITOKA [Dirty Beatz / LED] / PELKS [MoDem] / AKIRA [Pistolero] / LINDARSKI [Pistolero] / SAPLEO [Volumen] / ONE WOMAN ARMY IN DUB / JACK THE TRIPPER [Tripping Trolls / Trip To Zion] / MORPH [Hypnodelix] / REVOLVER TVRTKO [Hypnodelix] / WINPA [Hypnodelix] / MC CHAKKA [Golem / AKC Crew] / MC JEWBOY [Bamwise / Digitron] / MARMELADA [Hyperdelica]

Video setup / VJing:

LITE MOTIF / ZIA / DONNIE / CUPUSKACTUS

@ATTACK

- Breakbeat / Electro / Glitch-Hop / Nuskoolbreaks / Psy-Breaks / Tech-Funk -

JNR HACKSAW

[Addictech / Subatomik / UK]
https://soundcloud.com/jnr-hacksaw
http://jnrhacksaw.bandcamp.com/

Jnr Hacksaw dolazi iz engleskog Bristola, jedne od svjetskih prijestolnica kreativnosti, i, prije svega, odlične glazbe. Na sceni je već 15-ak godina, počevši sa projektima kao što su Aether ili Moogman, te je u tom razdoblju konstantno isporučivao kvalitetnu mjuzu svim basoljupcima. Spaljena sintetika, prljave bas linije, kotrljajući brejk, psihodelično zvukovlje i masni groove, samo se neki od epiteta kojima se može opisati njegov zvuk. U novije vrijeme, njegova je produkcija eklektična glitch-hoppy-electro-breaks mješavina, te će na Pistoleru odraditi set u rasponu od 110 pa sve do 140 bpm-a. Produkciju uglavnom objavljuje na vlastitom Subatomik labelu ili na kultnom američkom Addictech-u, a njegove trake ili remiksevi mogu se još pronaći na etiketama kao što su Trigger, Digital Distortions, Psychic Deli, Zip Dog, Revolution Music, Adapted itd.

BROKEN EYE
[Broken Robot / UK]
https://soundcloud.com/broken-eye
https://www.facebook.com/brokeneyebreaks

Broken Eye su engleski breakbeat duo koji vlastitu produkciju uglavnom objavljuju na matičnom Broken Robot Recordsu. Njihov je zvuk opasna, beskompromisna i uvrnuta psihodelično tehnoidna breaks mješavina i najperspektivnija su pojava na breakbeat sceni. Osim na Broken Robotu, objavljuju i na etiketama kao što su Warped, Elektroshok, YellowFinger, Rune, Psychoactive itd. Na Breakspollu 2013. dobili su nagradu kao “Breakthrough producer”. Na Pistolero dolaze drugi put.

SOLUBLE SOUNDS
[Triple Drop / UK]
https://soundcloud.com/solublesounds
https://soundcloud.com/missingspaces

Soluble Sounds je velški psy-breaks producent, Jack Warwick, i relativno je novo ime na breakbeat sceni. Produkciju uglavnom objavljuje na Triple Drop Productions labelu, a riječ je o super plesnoj i eklektičnoj mješavini raznih elektronskih stilova. Uglavnom je riječ o breakbeatu, a u svoje setove (i produkciju) ubacuje sporije i brže elektronske varijante, od dub-a i glitch-hopa, preko tech-funka, pa sve do brzog i energičnog psihodeličnog drum'n'bassa. Osim na Triple Drop Productions-u, mjuzu i remikseve objavljuje na etiketama kao što su Broken Records, VIM itd.

M.I.L.E.
[Groodanje / HR]
https://soundcloud.com/m-i-l-e
http://www.mixcloud.com/milepopovic794

M.I.L.E. ili u prijevodu Muzika Iskrena Leteća Energija DJ-anjem se počeo baviti krajem 90-tih, čime se i danas aktivno i uspješno bavi. Član je poznatog zagrebačkog multimedijalnog audio-vizualnog kolektiva DJ-a i VJ-a - Groodanje, stilski vrlo raznolik, a uspješno u cjelinu spaja razne glazbene stilove kao što su funk, breaks, downbeat, house, drum'n'bass, glitch-hop i slično.

ZMAYO
[Pistolero / HR]
https://soundcloud.com/zmayo
http://pistolerorecordings.bandcamp.com

Zmayo je već dugi niz godina na sceni. Kao dio Pistolero AV kolektiva, trudi se promovirati kvalitetnu glazbu, pogotovo breakbeat i njegove fuzije sa različitim stilovima. Njegovi se setovi uglavnom mogu opisati kao psy-tech-breaks. Povremeno vrti i eksplozivni dark/fullon/psytrance, te masivne psygressive/techno/tech-funk setove. Zajedno sa Vrxom (Digitron Soundsystem), domaćin je na Marmeladi, a u listopadu je pokrenuo i Pistolero Recordings, digitalni freestyle elektronski label, na kojem je zasada objavljen "Swordz EP", zagrebačkog dub projekta Jahstice Sound.

KIRG
[Pistolero / HR]
http://www.official.fm/playlists/ybxM

Kirg je dugogodišnji Pistolero rezident i jedan od pionira nuskool/psy/breaks zvuka u HR. Vrtio je širom Hrvatske i regije, te dijelio pozornicu sa mnoštvom faca.Voli malo žešći zvuk, a njegovi su setovi pun pogodak za svakog plesača...

MORPH
[Hypnodelix / HR]
https://soundcloud.com/ba-morfije

Morph je novo ime na zagrebačkoj elektronskoj sceni. Član je Hypnodelix kolektiva, a uglavnom vrti prog-psy-tech-breaks kombinaciju, a nisu mu strani ni noćni fullon zvuk ili opušteni beatovi.

REVOLVER TVRTKO
[Hypnodelix / HR]
https://soundcloud.com/revolvertvrtko

Revolver Tvrtko iz Hypnodelix kolektiva, rastao je uz techno zvuk. U određenom trenutku glazbenog odrastanja otkrio je breakbeat i pronašao se, u za njega idealnoj glazbenoj kombinaciji: tech-funku, kombinaciji techna, house-a, elektra i breakbeata.

VJ LITE MOTIF
[hr]
https://www.facebook.com/LiteMotifVideo
LiteMotif je živopisni video projekt grupe entuzijasta koji će vas odvesti u paralelnu stvarnost. Njihov rad je pun vizualnog eksperimentiranja i interakcija, mapiranja i video postavki koje sjajno nadopunjuju prostor te pretvaraju klubove i festivalske pozornice u jedino mjesto za tulumarenje na kojem želite biti. LiteMotif čine Bamwise VJ tim i Wild Bronco...

@GREY ROOM

-Forest / Fullon / Psygressive / Psy-Trance / Techno -

ASSIOMA
[Looney Moon / ITA]
https://soundcloud.com/assioma_muzik
https://www.facebook.com/AssiomaLooney

Assioma je talijanski psy-trance projekt započet 2007. godine. Njihov se stil može opisati kao hiperenergični i mračni fullon uz pulsirajuću baščinu i sveprisutnu groovodeličnu vožnju nadopunjenu sa hrpom hi-tek sintetske psihodelije. Trake uglavnom objavljuju na matičnom Looney Moon labelu ali i etiketama kao što su Psynon, Bom Shanka, Purple Hexagon itd.

ELECTRONIC GRIND
[Uroboros / ITA]
https://soundcloud.com/electronic-grind
https://www.facebook.com/ElectronicGrind

Electronic Grind je ogledni primjer superkvalitetnog i mračnog progressive zvuka koji je u posljednjih nekoliko godina okupirao praktički sva psihodelična glazbena događanja. S razlogom. Riječ je u supersoničnoj, mračnoj i tehnoidnoj psygressive maščobici koja bez problema razmrda i najskeptičnijeg plesača. Produkciju uglavnom objavljuju na Uroboros Recordsu, a zalomi im se i suradnja sa brijačima kao što su Braindrop, Tijah, Lunecell, Dharma itd na etiketama kao što su Occulta ili Glitchy.Tonic.

VAL VASHAR
[Zenon / Ministarstvo Psihodelije / HR]
https://soundcloud.com/val_vashar
http://www.mixcloud.com/val_vashar

Val Vashar je dugogodišnji rezident Ministarstva Psihodelije, te label DJ Zenon Recordsa. Iako voli razne trens stilove, te često odrađuje i chillout setove, uglavnom vrti minimal-prog varijante. Za Glitchy.Tonic Records je iskompilirao odličnu "Perun" kompilaciju...

PILA
[Ministarstvo Psihodelije / HR]
https://soundcloud.com/pila-na
http://www.mixcloud.com/djpila

Pila kao trance dj prvi put nastupa na Seasplash festivalu 2007. godine na flooru Ministarstva Psihodelije, a u idućoj sezoni postaje resident DJ na Ministarstvima u Močvari. Od tada često svira na mnogo psy zbivanja u Zagrebu, a zvuk mijenja iz seta u set, ali uglavnom pušta psygressive ili nešto brže fullon stupalice.

PELKS
[MoDem / HR]
https://soundcloud.com/pelks

Pelks aktivno sudjeluje na sceni već nekoliko godina. Vrti tehnički vrlo dotjerane setove i strastveno prati trendove na psihodeličnoj sceni. Njegovi se setovi mogu opisati kao high-tech-fullon-psytrance.

AKIRA
[Pistolero / HR]
http://www.mixcloud.com/AkIrA

Akira, je prije nekoliko godina uglavnom vrtio breakbeat, a u posljednje se vrijeme specijalizirao za minimal/psy/prog varijante.

WINPA
[Hypnodelix / HR]
https://soundcloud.com/winpa

Winpa je novo ime u dj vodama a djeluje u sklopu Hypnodelix kolektiva. Vrti mračnije varijante trensa, od dark/psygressive brija do fullon/forest vožnji.

JACK THE TRIPPER
[Tripping Trolls / Trip To Zion / HR]
https://soundcloud.com/jack-the-tripper

Jack The Tripper je uglavnom fokusiran na mračni ritam šumskog trensa uz povremene izlete u breakbeat ili dubstep. Osim DJ-anja, u slobodno vrijeme upražnjava i produkciju spomenute glazbe.


VJ CUPUSKACTUS
[hr]
https://www.facebook.com/CupusKactusPsy

CupusKactus ekipa se bavi organizacijom i promocijom mračnijih i bržih varijanti psihodeličnog zvuka. Njihov video ogranak bit će zadužen za vizualni identitet u Grey Roomu.

@CHAKKA'S ROOM

- Bass / Drum'n'Bass / Dub / Dubstep / Trap / Experimental / Reggae -

VRH
[Architecture / Danger Chamber / Kiša Metaka / HR]
https://soundcloud.com/vrh
https://soundcloud.com/implantdnb

VRH, nekad poznat i kao Implant, splitska je drum'n'bass faca. Kao klinac sluša hardcore / metal varijante i nakon nekoliko godina sviranja u underground bendovima, odlučuje se posvetiti elektronskoj glazbi. Ispočetka se zabavlja sa IDM / Dub / Trip-Hop projektima, ali ubrzo otkriva drum'n'bass kojem se u potpunosti posvetio i danas je njegova produkcija na vrhunskoj svjetskoj razini, a njegove stvari objavljuju na raznim kompilacijama etikete poput Temper D Recordings, Black Hoe, Mindtech ili Nightmare, dok je njegov izvrsni album prvijenac "The Blue Scout" objavio respektabilni Wayside label, a na albumu su gostovali drum'n'bass brijači kao što su Treo, Recall, Kr4y i Identity. U novije vrijeme produkciju objavljuje kao VRH, i riječ je o relativno atmosferičnijim pjesmama koje objavljuje na etiketama kao što su Architecture ili Danger Chamber. Najnovija mu je zanimacija biti DJ podrška Kiši Metaka, splitskoj hip-hop atrakciji.

LUNIK
[Drumwise / SLO]
https://soundcloud.com/drumwise-lunik
http://www.drumwise.com

Lunik, član Drumwise ekipe/labela, jedna je od glavnih pojava slovenske drum'n'bass scene koju već godinama čini živom i raznolikom. Sa svojom Drumwise ekipom organizirao je gomilu drum'n'bass partija na raznim ljubljanskim lokacijama, na kojima su, osim konstantnog stvaranja scene domaćim snagama, ugostili i mnoštvo drum'n'bass faca. Lunikovi setovi variraju od skuliranih liquid vožnji pa sve do mračnih drum'n'bass brijačina. Vrtio je sa hrpom prvoligaške DnB ekipe kao što su Teebee, Audio, Phace, Makoto, John B, Ed Rush, Noisia itd.

MISSING SPACES
[Triple Drop / UK]
https://soundcloud.com/missingspaces
https://soundcloud.com/solublesounds

Missing Spaces je side projekt Jacka Warwicka orijentiran na space/bass/psychill/lounge zvuk.

VRX
[Digitron Soundsystem / HR]
https://soundcloud.com/digitron-sound-system-vrx

Vrx je jedan od osnivača Digitron Soundsystema, prvog pravog Soundsystema u Hrvatskoj, namijenjenog dub/reggae glazbi. Osim ideje dobrog sounda, jedna od ideja Digitrona je i promicanje pozitivnih ideja te informiranja ljudi da postoji i drugačiji pogled na svijet, te drugačiji način života od onog "zadanog" televizijom i babylonskim načinom konzumersko-bezidejnog "umiranja". Dandelion Sound System, Weeding Dub, Humble I, Webcam HI-FI, Jah Free, BR Stylers, Coptic Sound, OBF Sound System i Roots Collective samo su neki od njihovih gostiju.


JAHSTICE SOUND
[Bamwise / Ital Jam / Pistolero Recordings / HR]
http://pistolerorecordings.bandcamp.com/album/jahstice-sound-swordz-ep

Jahstice Sound krenuo je s radom u ljeto 2005 godine, kada se zapravo sound i formirao kao dj set + live vokali i perkusije. Dub dvojac Igor i Robi aka Lo Peaks i Tape Echo svima poznati kao mladi veterani i reggae sound fanatici koji godinama nastupaju i organiziraju beskompromisne dubwise partije i programe u raznim gradskim klubovima i festivalima. Sudjelovanje u dodatnim školskim aktivnostima kroz Digitron, Bamwise, Ital Jam daje dodatnu pozadinu kroz solidno dub obrazovanje. Jahstice sound je uvijek u istraživanju frekvencija, feedback loopova i najdubljih riddima, uvijek u «Version excursion», «Part2style» i «Come again selekta!». Surađivali su sa sound systemima kao sto su Warrior Charge (It),Wicked Dub Division (It), The Dubateers (UK) itd. U listopadu 2013. objavljuju svoje prvo digitalno izdanje za Pistolero Recordings, Swordz EP. Riječ je o beskompromisnom steppersu, u kojem produkciju obilježavaju leteći sintovi i cimbali, dok drum'n'bass osnova skupa s izdubbanim skankovima čini poletnu kompoziciju koja se razvija u psihodeličnu digitalnu buku i opet vraća na dub steppers osnovu uz dodatno iskorištavanje ambijenta stvorenog svemirskim delayom fejziranih fragmenta glavnih melodija.

JAN BECELE
[Trip To Zion / HR]
https://www.facebook.com/janbecele

Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni veći dugi niz godina, i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, kao i organizator brojnih glazbenih događanja. Od malena zaljubljenik u glazbu, počinje dj-ati još u srednjoj školi, tada usmjeren na hip-hop i reggae izričaj. Početkom 2000-ih s nekoliko entuzijasta osniva Jaribu sound system, fokusiran na reggae i dub produkciju; 2003. u Močvari pokreće klupski program Groove Sanctuary, a 2005. jedan je od osnivača inicijative Trip To Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih 10ak godina.

TEKITOKA
[Dirty Beatz / LED / HR]
https://soundcloud.com/dina

Osim što je Jedna je od najzaslužnijih za pokretanje hrvatske DnBKonferencije, Tekitoka vrti u sklopu Dirty Beatz Crewa, najstarijeg DnB kolektiva u Hrvatskoj, te karlovačkog kolektiva LED. Zaljubljenik je u neopisivu energiju koja proizlazi iz drum&bass glazbe, pa od nje očekujte setove nabijene ogromnom količinom istog. Stilovi koje preferira: neurofunk/techstep.

SAPLEO
[Volumen / HR]
https://soundcloud.com/sapleo

Sapleo je u kratko vrijeme postao sastavni dio scene s uvijek svježim DJ setovima. Ljubitelj je mračnijeg, dubokog dubstepa i drum'n'bassa sa istančanim smislom za fin i čist, a istodobno dubok i prljav zvuk.

LINDARSKI
[Pistolero]
http://www.official.fm/tracks/2pTR

Lindarski je Pistolero rezident i specijalist za dub i slične opuštene beatove. Njegova se selekcija proteže od francuskog i UK duba, do povremenih ezgotičnih dubodeličnih uleta sa raznih strana svijeta.

ONE WOMAN ARMY IN DUB

One Woman Army In Dub, naša zasigurno jedina istinske dub headica, svoju selekciju osvježava i podebljava na dnevnoj bazi, uvijek iznenadi s nečim novim i nečuvenim, ekskluzivnim i vrućim. Iznenađuju iz partija u parti sa strictly roots'n'culture vibeom. Uvijek dolazi s brdom novih izdanja striktno na vinilu...

VJ ZIA
[Echo Terrorists]
https://twitter.com/echo_terrorists

Zia je VJ Echo Terrorista, audio-vizualnog projekta inspiriranog eksperimentalnim elektronskim zvukom (u sferi idm-a, noisea, dronea, dubstepa, breakcorea...), kao i surrealizmom prizora. Kombinirajući mračni zvuk sa psihodeličnim slikama Echo Terrorists u svojim nastupima stvaraju posebnu sinestetsku atmosferu pomalo vanzemaljskog karaktera.

VJ DONNIE
[Hypermedia Team]
https://www.facebook.com/hipermediaproduction

Donnie je relativno novo VJ ime na sceni. Djeluje u sklopu Hipermedia tima i bavi se usavršavanjem na polju videa i novih medija.

Hosted by:

MC CHAKKA
[Zion Crew / Golem / AKC Crew]
http://youtu.be/NRNElorF_1M

MC Chakka uvijek zakuha atmosferu i natjera sve prisutne na ples i smijeh. Djeluje kao vokalna potpora mnogim live izvođačima dnb-a, duba, breaksa i dubstepa. Surađuje sa somborskim Zion Crewom, sa Popayom brije u hip-hop vodama, a roka i u projektu Golem. Redovno se pojavljuje na mnogim regionalnim festivalima, a surađivao je sa glazbenicima kao što su High Tone, OBF Sound, Jah Free itd

MC JEWBOY
[Bamwise / Digitron]
https://soundcloud.com/bamwise

MC JewBoy svoje vokalne egzibicije upražnjava kroz pjevanje u grupi Bamwise, ali i kao dio Digitron Soundsystema.

After party:

MARMELADA
https://www.facebook.com/marmelada.hyperdelica

Marmelada je projekt sa bazom u Chakka's Room-u. Pokrenuli su je Vrx (Digitron Soundsystem) i Zmayo (Pistolero) zbog kroničnog nedostatka vremena za preslušavanje ploča iz njihovih kolekcija. Osim što bazično vrte dub/reggae (Vrx) i breakbeat/psy-breaks (Zmayo) u Digitron Soundsystem i Pistolero projektima, na Marmeladi puštaju živopisni koktel gomile glazbenih žanrova i stilova isključivo sa vinila, u mogućim i nemogućim kombinacijama. Naglasak je na organskom zvuku i zafrkanciji. Marmelada se kuša u mnogo okusa: jazz / funk / rock / stoner / afrobeat / disco / big bands / swing / blues / experimental / electro / punk / ska / acid / triphop / breaks / folk / pop / trash / bigbeat / kraut / fusion / surf / drum'n'bass / dub / reggae / tribal / latin / easy listening / tech / garage / lounge / beat / offbeat / psychedelic / hyperdelic.

@ JAZZ ROOM

CHILLOUT ZONA w/ Žamor / Filmovi / Kokteli / Fotelje

Upad/Minimalna donacija

Petak, 17/01/2014 / 21h
30kn do 22h / 40kn do 23h / 50kn do ponoći / 60kn kasnije

Subota, 18/01/2014 / 21h
30kn do 22h / 40kn do 23h / 50kn do ponoći / 60kn kasnije

Nedjelja, 18/01/2014
After party @ Chakkas Room / 21h / DJ-abe

Podrška:

Attack! [ http://www.attack.hr/ ]
AKC Medika [ http://pierottijeva11.org/ ]
Terapija.net [ http://terapija.net/ ]
Reggae.hr [ http://reggae.hr/ ]
Trancepleme [ http://forum.trancepleme.com/ ]


_________________
http://pistolerobreaks.forumotion.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group