Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
21-24/05 - FESTIVAL TOLERANCIJE - glazbeni program @ Zagreb

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 15.05.2014 08:13    Post subject: 21-24/05 - FESTIVAL TOLERANCIJE - glazbeni program @ Zagreb Add user to your forum ignore list Reply with quote



FACEBOOK EVENT: http://goo.gl/QfnMJk

Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izložbe i razni edukacijski sadržaj samo su dio osmog izdanja Festivala tolerancije – JFF Zagreb. Svake godine festival se trudi predstaviti što bolji glazbeni program s namjerom da se privuče što veći broj mlađe publike te da se javnosti predstave i dodatni glazbeni izričaji poput klezmer glazbe, nastale kao spoj različitih kultura i tradicionalne židovske glazbe, koja uz ritmove jazza stvara ugodan plesni ritam i dobru atmosferu.

Osim dugogodišnjih gostovanja vrsnih klezmer bendova, festival se može pohvaliti kao filmski festival s najkvalitetnijim programom elektroničke glazbe. Do sada je ugostio mnoge renomirane strane i domaće producente i DJ-eve kao što su: Phon.O , The cloniOUs, Cid Rim, LEFTO, Romare, KU BO/ STEREOTYPE, Ogris Debris, cfsn DJs te mnoge druge.

____________________________
Srijeda, 21.5. @ VIP club - koncert w.

VITA MAVRIČ & AKORD QUARTET (SI)
etno koncert židovskih šansona

Vita Mavrič priznata je i poznata šansonjerka te dobitnica mnogih nagrada. Njezin novi projekt kolekcija je istodobno veselih i melankoličnih židovskih klezmer šansona, rezultat izbora iz mnoštva povijesnih i bezvremenskih pjesama koje sui male ključnu ulogu u razvoju europske glazbene kreativnosti. Izrazito precizni prijevodi te bogata glazbena prilagodba, sve je to spojeno na albumu “Mandeljni in rozine” (“Bademi i grožđice”). Vita Mavrič poznata je po snažnom dojmu koji izaziva melankolijom u svom nastupu koja ponekad prerasta u strastvenu interpretaciju teksta i glazbe što je jedna od temeljnih karakteristika Vite Mavrič kao glazbenice.

www.youtube.com/watch?v=Vv1vXu3s2Gw

Početak u 22h. Cijena ulaznice je 25kn

_________________________
Petak, 23.5. @ VIP club - party w.

JOYCE MUNIZ (Exploited / AT)
Funk Guru & phillipe b2b (CFSN)
Lucija & Maja Pa b2b

Sredinom 90-ih Joyce se iz Sao Paula seli u Beč i upoznaje s bogatom glazbenom scenom. Već sa 16 godina posuđuje svoje divne vokalne sposobnosti Markus Dohelskyju aka Shanti Roots (Vienna Scientists) i I-Wolfu (Sofa Surfers/Klein Records). U suradnji s Cusmos duom, 2008. godine izdaje sigle “Garoto” za Kruder & Dorfmeisterov G-sone, a njen prvi solo uradak pod imenom “Party Over There” postaje DJ Magov “electro single of the month”, dok su idući, “Bedstories” remiksirali Mr Ho i Cosmin TRG. Izlazak Blazeovog house klasika “Lovely Daee” na poznatoj Defected izdavačkoj kući popelo ju je na 4. mjesto beatportove deep-house ljestvice. Osim bogate produkcijske i DJ karijere, osvojila je i Amadeusa (Austrijska verzija Grammyja) i dvije nominacije za “Kabininparty” koja je proglašena za najbolju pjesmu godine. Remiksirala je samu kremu glazbene produkcije kao što su: Maya Jane Coles, Tosca, Claptone, Stereo MC’s, Munk, Robert Owens, te mnoge druge. Planetarnu popularnost postigla je s hitom “Back In The Days” na kojem je surađivala s reperom Baby Bamom iz legendarnih Jungle Brothersa. Njen zadnji, vjerojatno i najuspješniji producenstki uradak proslavio je sam Richie Hawtin zavrtjevši je na prošlogodišnjem Boiler Roomu.

www.facebook.com/JoyceMunizOfficial

Početak u 00h. Cijena ulaznice je 25kn do 00:30, 35 nakon.

___________________________________
Subota, 24/05 @ Klub - zatvaranje festivala w.

PHILLITCHEVANJE (itch & phillipe)
Anto (Bounce, Whateverest)

Programirani za zabavu, spajaju nespojivo. Njihova glazba je future-retro, a oni su vječna djeca koja svoje igračke mijenjaju opremom za umiks.
phillitchevanje je glazbeno opušteniji program u organizaciji dvojice CFSN DJ-a. Za tu prigodu oni se povlače iz svojih kužerskih odora i prepuštaju istinskim dječačkim nagonima u kojima glazba nema granica, a pravila igre ne postoje.
Oni nisu nostalgičari i ne misle da je prije deset godine sve bilo bolje, ali se vrlo rado sjete trenutaka kako su samo znali zaigrati ispred MTV/VIVA televizora.
phillitchevanje je parada dobro nam znanih starih i novih glazbenih brojeva miksanih s ljubavlju i osjećajem za ritam starih rasplesanih glazboljubaca.

www.facebook.com/phillitchevanje

Početak u 23h.Cijena ulaznice je 15kn do 00:30, 20 nakon.


Medijski pokrivaju:

BUG - časopis za informatiku, Forum.hr, Monitor, Radio 808, DNA i Ziher.hr


Više o filmskom programu i ostalim sadržajima na:

www.festivaloftolerance.com

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 20.05.2014 17:00    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Pola novca od prodanih ulaznica za sutrašnji (srijeda) koncert Vite Mavrič u Vip clubu donirat će se žrtvama poplava.

Kupite ulaznicu i podržite!

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group