Radionice

Otvorene radionice

3. međunarodni volonterski kamp: "Naštimaj me" iliti na engl. "Tune me up"

Tema: Plakat za međunarodni volonterski kamp

Opis teme: Ovogodišnja tema kampa su djeca (kao broj jedan), mladi (manje kao ciljana grupa, više kao pomagači u realizaciji kampa) i kultura (organiziramo izložbu i večer poezije). Inače, metode rada će biti kreativne, i to: sviranje, pjevanje, vjerojatno gluma i klasika: crtanje... a navečer interkulturalno učenje kroz upoznavanje hrane, pića, običaja i svakodevice zemlja iz kojih dolaze medjunarodni volonteri (koji btw, dolaze odasvud).

Trebamo plakat koji će biti privlačan ponajprije djeci, ali i mladima pošto trebamo lokalne volontere. Na plakatu bi trebale biti opće informacije (jer konkretni plan dnevnih aktivnosti će se tek raditi kad dođu volonteri).

Plakat nema treba da privuče djecu i roditelje, a i mlade da se aktiviraju oko kampa.

ROK za predaju: 28. 06. 2009.

vrijeme: Od 5. do 14. srpnja 2009. godine
mjesto: Kukljica, otok Ugljan
kome? djeci i mladima
što? kreativne radionice, druženje, kulturna događanja
kontakt:
Udruga Krijanca
023 373 819 i 099 406 77 69
krijanca@krijanca.hr

Plaćica: Pobjedniku ne možemo dati solarnu plaću (pare na sunce) već samo vatikansku (bog će vam platiti) uz par dodataka (promotivne majce koje imamo od lani, ali samo veliki brojevi hahah, banner na našoj web stranici za vašu web stranicu, dobar glas koji se daleko čuje (posebno ako ja vičem) i piće ako nam dođete do otoka :) i vaš potpis na plakatu koji će biti izvješen po otocima i gradu Zadru.

hr-netiquette.org header

Tema: "hr-netiquette.org dizajn headera"

Opis teme: Izrada headera za hr-netiquette.org dimenzija 652 x 217px.

Odabrani headeri se dodaju u header rotator skriptu i prikazuju se slučajnim slijedom na siteu.

Tagline nije obavezan, ali možete izmisliti i vlastiti copy ukoliko imate inspiraciju.

Dozvoljene tehnike: sve što je ispod 30k, ima ekstenziju .JPG, .PNG ili .GIF i zadanih je dimenzija.

Rad po useru: bolje jedan, ali dobar

Rok: forevr

Misc: Official headeri će se birati na random. Svaki autor bit će potpisan, a može odabrati da li želi link na mi3 profil ili na neki drugi site (npr. portfolio).

Hvala i sretno!

mi3dot.org majica

Tema: "mi3dot.org dizajn majice"

Opis teme: Dizajn mi3 majice. Prijave će se periodički pregledavati i kad se pojavi neki superkul dizajn, bit će dostupan za download svima – napravit ćemo neku pripremu za tisak koju ćete moći skinuti i trk! s tim na prepeglavanje.

Dakle, vodite malo računa o veličini rada kada radite i tome što je izvedivo. (autore ćemo kontaktirati da nam pošalju pravu veličinu, u galeriju uploadate preview, naravno).

Dozvoljene tehnike: sve što se da otisnuti

Rad po useru: ma unlimited, sele

Od/do: što prije to bolje

Napomena: NEMOJTE UPLOADATI DIZAJN ZA KOJEG NE ŽELITE DA SE NAKNADNO DISTRIBUIRA NA OVAKAV NAČIN - dakle, autorska prava će biti free for use, a isključivo u svrhu korištenja na majicama koje nećemo prodavati (free download). Autor će, naravno, biti potpisan.

NEMOJTE SE POTPISIVATI DIREKTNO NA RAD – mi ćemo to dodati na naš način na odabranim majicama.

Logotip mi3dot-a je dostupan ovdje.

Hvala i sretno :)

mi3 wallpaper
Tema: "mi3 wallpaper"
Opis teme:
Nacrtajte kako bi trebao izgledati službeni mi3 wallpaper
Dozvoljene tehnike i alati: svi
Rad po useru:
5
Od/do: 12.04.2005 / 12.06.2005.

Napomena: Rad mora biti wallpaper rezolucije (neki minimum je 1024x768).
Poželjno je da wallpaper sadrži i mi3 logo koji možete downloadati ovdje
Autor rada nije dužan stavit opis istog osim u slučaju ako to zatraži netko iz mi3.crew-a

Sretno :)
Smiley battle arena

Tema: "Smiley battle arena"
Opis teme: originalni autorski smiley
Dozvoljene tehnike i alati: sve
Tehnikalije: max 50x50 px, gif, <10 kb
Rad po useru: unlimited
Od/do: unlimited

Napomena:
-
pixell art pliz -> bazirano na originalnom -> :) <- smajliju.
-  u opis rada obavezno predloziti bbcode (npr. :rasta) te "emotion" (npr. HELLO MR. SCIENTIST!!!1).
- pozadina mora biti transparentna


Zatvorene radionice

KicK - vizualni identitet

Tema: KicK - vizualni identitet.

Opis teme: Izrada vizualnog identiteta za Kulturno-informativni centar Krijanca (KicK) i grafička priprema za tisak.

Situacija je sljedeća: Udruga Krijanca (www.krijanca.hr) prijavila je projekt za klubove mladih pod nazivom "KicK". Kako želimo promovirati aktivizam mladih i bolji život na otoku, osmislili smo set aktivnosti kao što su: info centar, knjižnica (sjećate se: Knjiga po knjiga...), tribine, video projekcije itd itd. Da bi ekipa s otoka uopće saznala da mi postojimo, želimo napraviti promidžbeni materijal kojima ćemo povećati našu vidljivost. Što tražimo od vas? Dvije stvari!

Prvo:
Treba osmisliti LOGO našeg KicK-a.

Mi imamo 2 prijedloga, a vi dajte treći ako vam je gušt.
1. prijedlog: Korištenje dijela http://img234.imageshack.us/img234/5765/kick2xp0.gif ili cijelog loga Krijanca: http://img222.imageshack.us/img222/4803/kicknm3.gif
2. Izrada novog loga koji bi uključivao UDARAC (KICK) drogi, apatiji i dosadi na otocima. S obzirom da "udarac" većinom znači nešto negativno - moramo dobro paziti da logo bude pozitivan a opet direktan (ravno u glavu hehe).

Drugo:
taj isti logo pripremiti za tisak:
- MAJICA
treba sadržavati: logo KicK-a, tekst: Kulturno-informativni centar "Krijanca", www.krijanca.hr i ime donatora (još se ne zna koji ali ostavite mjesta :)

- BEDŽEVI
treba sadržavati: logo KicK-a

- A4 BLOK
treba sadržavati: logo KicK-a, tekst: Kulturno-informativni centar Krijanca, 23271 Kukljica, Hrvatska, mob. 099 406 77 69, www.krijanca.hr, krijanca@krijanca.hr, MB: 2175193, žiro-račun: 2407000-1100169453

- ČLANSKA ISKAZNICA
treba sadržavati: na prednjoj strani: tekst: članska iskaznica, prostor (prozorčić) za ručni upis imena i prezimena i vremena valjanosti; na drugoj strani: logo krijance: http://krijanca.hr/kick.gif

- FASCIKL (MAPA)
svijetlo plava i bijela, po uzoru na vizitku: http://krijanca.hr/vizitka.gif (s posebnim naglaskom na val), na prednjoj strani dovoljan je val i logo KICK-a a na poleđini na sredini "Kulturno-informativni centar "Krijanca" a na dnu ovi podaci: Udruga za poboljšanje društvenog života u Kukljici - Krijanca, 23271 Kukljica, www.krijanca.hr, krijanca@krijanca.hr, MB: 2175193, žiro-račun: 2407000-1100169453, mob. 099 406 77 69

Dozvoljene tehnike: sve što vam srce poželi.

Rad po useru: koliko vam srce želi.

Rok: čim prije to bolje, ali molim vas pokušajte najkasnije do 01.07.

Plaćica: u sklopu projekta stavili smo da će dizajner dobiti (brutto) 3000 kuna.
Dobili smo manje od traženog, ali za dizajnera je osigurano 1000 kuna.

Kontakt: ovdje; PP, krijanca@krijanca.hr, 099 406 77 69

KIČMA - knjige i časopisi na morskoj ariji

Tema: dizajn logotipa i plakata za festival časopisa i sajam knjiga KIČMA

Opis teme: Udruga za umjetnost i kulturu mladih parNas pokrenula je prvi hrvatski festival časopisa (kultura i umjetnost). Potaknuti sve većom marginalizacijom kulturno-umjetničke periodike, izbacivanjem časopisa iz knjižara i njihovom općom nedostupnošću, htjeli smo stvoriti mjesto na kojemu bi se sastali kvaliteta i raznovrsnost "časopisnog svijeta" što bi moglo biti izuzetno poticajno i plodonosno za čitavu hrvatsku kulturnu scenu. Također, kao treći po redu hrvatski sajam knjiga, želimo na određeni način povezati hrvatski sajamski sjever (Zagreb - Interliber) i jug (Pula - Sa(n)jam knjige) i popuniti taj vremenski međuprostor.

Cijeli se događaj sastoji od spomenutog festivala časopisa i "klasičnog" dijela - sajma (prodaje) knjiga, s time da je programski dio vezan za časopise, čime je i naglasak čitavog događaja stavljen na festivalski dio. Program će se sastojati od kreativnih prezentacija nekoliko odabranih časopisa (svi ostali časopisi bit će samo izloženi na prodaju, kao i knjige) te ponekog popratnog događaja (koncert, performance...).

Ovaj događaj prvenstveno je usmjeren ka mladim, obrazovanim ljudima koje aktivno zanima umjetnost i kultura, svim ljubiteljima časopisne scene, svima onima koje navedeni sadržaj barem posredno interesira te najširoj publici koja će svoju zanimaciju i interese pronaći u razgledavanju široke ponude knjiga (kao i časopisa) i njihovom kupovanju.

Organizatori su mladi, otkačeni, urbani (šta god to značilo:) ljudi, nepretenciozni, ali vrlo ambiciozni i ozbiljni, ipak uvijek spremni na (auto)ironiju i dobru zajebanciju. Kao što naš drug Aco reče: Treba propast Zapada promatrati kao dobru (tragi)komediju, uz pivo i kokice. Živjela dadaistička revolucija! ;))

Mjesto i vrijeme radnje: Rijeka, 29. 5. - 1. 6. 2008., HKD na Sušaku

Dozvoljene tehnike: sve

Rad po useru: nema ogranicenja

Od/do: (što prije-to bolje) najkasnije do 5. 4. 2008.

Napomena: Na plakatu moraju biti pozicionirani: logotip (sa sloganom), vrijeme i mjesto održavanja, organizator - Udruga parNas, partner organizatora - V.B.Z. te sponzori (još ih nemamo definirane, pa možete staviti fiktivne sponzore).

Logo udruge: parNas ai

Kontakt: info(a)parnas.hr

Napomena 2: naravno da nemamo love za ovo, inače bismo platili neke dizajnere, a ne bismo od vas tražili uslugu. ;))

Knjiga po knjiga - knjižnica

Tema: "dizajn plakata za akciju nabavke knjiga"

Opis teme: Udruga za poboljšanje društvenog života u Kukljici - Krijanca (www.krijanca.hr) namjerava pokrenuti veliku akciju prikupljanja knjiga u svrhu stvaranja vlastite knjižnice. Želimo dobro vizualno prezentirati akciju kako bi privukla što više ljudi da doniraju knjige, časopise, stripove i slično. Smisao te knjižnice je stvaranje jednog "dnevnog boravka" u udruzi gdje će mladi provoditi svoje vrijeme... odnosno kvalitetnije provoditi svoje slobodno vrijeme. Želimo imati privlačan plakat koji ćemo posijati po cijeloj Hrvatskoj (u udruge, knjižnice...) i na net.

Dozvoljene tehnike: sve

Rad po useru: nema ogranicenja

Od/do: što prije to bolje

Napomena: Ovaj plakat je usmjeren na sve ljude, tj. poziva svakog da donira knjigu - ukoliko to hoće. Slogan: KNJIGA PO KNJIGA - KNJIŽNICA. Ostavljam vam na volju da sami stvoriti identitet ove akcije... jedino slogan da se nekako istiće. Što bi trebalo pisati na plakatu? U principu samo je stvar da se akcija oglasi, a ne postoji nit rokovi, nit mjesto dogadjaja, nit ništa. Samo naša web stranica i e-mail: krijanca@gmail.com gdje se mogu dalje javiti. Možete staviti i broj moba: 099 406 77 69

Logo udruge: http://krijanca.hr/logo_krijance.jpg

Ako vas još što zanima - pitajte :)

Autoportret

Tema: "Autoportret"
Opis teme: Napravite rad na temu "Autoportret" gdje ne prikazujete doslovno sebe (komad čovjeka) već prikazujete ono što vi predstavljate, volite, značite, vjerujete, radite, mislite. Ukratko: tebe nema na radu, ali rad pokazuje što i tko si ti.
Dozvoljene tehnike: sve
Rad po useru: 3
Od/do: 14.03.2006. / 20.04.2006.

Napomena: Autor rada nije dužan stavit opis istog osim u slučaju ako to zatraži netko iz mi3.crew-a. Bez flooda i brzih snapshota digitalcem. Hvala i sretno :)

Mobitel budućnosti / koncept

Tema: Mobilni uređaj
Opis teme:
Mobilni uređaj za pet, deset, dvadeset godina. Dizajn & funkcionalnost
Dozvoljene tehnike i alati: sve / svi
Rad po useru:
3
Od/do: 29.08.2005 / 25.09.2005.
Nagrada: Nagrada je mobilni uređaj.

Napomena: Radionicu organiziraju mi3 i magazin Moj Moby. Najboljem radu, koji objedinjuje funkcionalan dizajn sa funkcijama samog mobitela (koje u ovom trenutku ne moraju postojati, npr. teleportacija ili predinstalirane sve epizode Star Treka!), Moby će pokloniti mobitel (još se ne zna koji :), a uz taj rad, pet do šest najboljih biti će objavljeni i opisani u Mobyu listopad.
Uz rad poželjan je i kratak opis ideje, funkcija...

Grafičko rješenje memoranduma, kuverte, vizitke i bloka

Tema: Grafičko rješenje memoranduma, kuverte, vizitke i bloka za www.vodoskok.hr 
Opis teme:
 vidi temu :) 
Dozvoljene tehnike i alati: kako stvar ide u tisak, sve što će zadržati potrebnu kvalitetu
Rad po useru:
5
Od/do: 07.06.2005 / 20.06.2005.
Nagrada: Nagrada je 1000kn. Nagradu daje Vodoskok d.o.o.

Napomena: Izrada logotipa nije obavezna te se može koristiti i postojeći logotip, ali ako imate ideju za logo, dapače! :)
Svi radovi moraju biti cjeloviti, odnosno nuditi rješenje za memorandum, vizitku, kuvertu i blok. Ukoliko ne bude ponuđeno zadovoljavajuće rješenje Vodoskok d.o.o. zadržava pravo odustati od obveze proglašenja pobjednika i isplate nagrade (malo vjerojatno, ali ipak).

Dodatni detalji i podaci slijede, a stari logotip možete pronaći ovdje.

Memorandum mora biti tako koncipiran da omogućava ispis svih poslovnih dokumenata, poput računa, dopisa i dr.
Od obveznih podataka treba biti sadržano slijedeće:
1. Logo
2. VODOSKOK d.o.o. za graditeljstvo i usluge
3. Tel. 01/2405-964; 01/2990-257
4. Fax. 01/2981-822; 2456-017
5. E-mail. info@vodoskok.hr
6. Uprava: Novoselečki put 20b, Zagreb, HR-10040
7. Skladište: III Struge 22
8. MB. 1234567
9. www.vodoskok.hr
10. Ž/R 2484008-1102028622

Vizitka:
Od obveznih podataka treba biti sadržano slijedeće:
1. Logo
2. VODOSKOK d.o.o. za graditeljstvo i usluge
3. Tel. 01/2405-964
4. Fax. 01/2981-822
5. E-mail. ime@vodoskok.hr
6. Adresa: Novoselečki put 20b, Zagreb, HR-10040
7. Ime i prezime na vizitki
8. Funkcija koju obnaša

A5/A4 blok:
Od obveznih podataka treba biti sadržano slijedeće:
1. Logo
2. VODOSKOK d.o.o. za graditeljstvo i usluge
3. Tel. 01/2405-964; 01/2990-257
4. Fax. 01/2981-822; 2456-017
5. E-mail. info@vodoskok.hr
6. Uprava: Novoselečki put 20b, Zagreb, HR-10040
7. Skladište: III Struge 22
8. MB. 1234567
9. www.vodoskok.hr
10. Ž/R 2484008-1102028622

Kuverta: klasična s prozorom kao na onoj od t-coma recimo
Od obveznih podataka treba biti sadržano slijedeće:
1. Logo
2. VODOSKOK d.o.o. za graditeljstvo i usluge
3. Novoselečki put 20b, Zagreb, HR-10040
4. Tel. 01/2405-964; 01/2990-257
5. Fax. 01/2981-822; 2456-017
6. E-mail. info@vodoskok.hr
7. www.vodoskok.hr

Važno: Radovi se u radionicu predaju po mogućnosti kao jedna slika veće rezolucije, na kojoj su prezentirane razne aplikacije, a po primanju nagrade i dospijeća novaca na račun (ili što već) pobjednika, pobjednik šalje vektorske izvorne datoteke naručiocu.

Sretno :)

Urban

Tema: "Urban"
Opis teme: radionica na temu urbane fotografije.
Dozvoljene tehnike i alati: fotografija
Rad po useru: 3
Od/do: 01.01.2005 / 02.02.2005.

Napomena: Autor rada nije dužan stavit opis istog osim u slučaju ako to zatraži netko iz mi3.crew-a

Sretno :)

CD naslovnica

Tema: "CD naslovnica"
Opis teme: Napravite redesign naslovnice za vaš najdraži CD (ili cd za koji vam je najzanimljivije raditi plakat). Neka CD bude muzički :)
Dozvoljene tehnike i alati: sve
Rad po useru: 3
Od/do: 08.06.2004 / 08.07.2004.

Napomena: Autor rada nije dužan stavit opis istog osim u slučaju ako to zatraži netko iz mi3.crew-a

Sretno :)

Filmski plakat

Tema: "Filmski plakat"
Opis teme: Napravite redesign plakata koji promovira vaš najdraži film (ili film za koji vam je najzanimljivije raditi plakat)
Dozvoljene tehnike i alati: sve
Rad po useru: 3
Od/do: 03.05.2004 / 02.06.2004.

Napomena: Autor rada nije dužan stavit opis istog osim u slučaju ako to zatraži netko iz mi3.crew-a

Sretno :)

1. Maj

Tema: "1. Maj"
Opis teme: Na svoj način interpretirajte 1. maj
Dozvoljene tehnike i alati: sve
Rad po useru: 3
Od/do: 17.04.2004 / 02.05.2004.

Napomena: Autor rada nije dužan stavit opis istog osim u slučaju ako to zatraži netko iz mi3.crew-a

Sretno :)

Logotip i ime izložbe Edukona

Tema: "Open contest za logotip i ime izložbe Edukona"
Opis teme: vidi naziv teme :)
Dozvoljene tehnike i alati: vector
Tehnikalije: izrada logotipa
Rad po useru: n
Od/do: 05.02.2004 / 13.02.2004

Nagrada: 3 plota s izložbe po odabiru. Autor će biti predstavljen (ako bude tamo prisutan). Sudjelovanje u natječaju nije uvjet.

Napomena: ne radi se logotip za "Edukon" nego za izložbu koju organizira "Edukon"

Radionica: "Sutra"

Pozdrav i dobro došli na prvu mi3 radionicu.

Tema: "Sutra"
Opis teme: asocijacija na riječ "sutra".
Dozvoljene tehnike i alati: sve
Rad po useru: 3
Od/do: 22.09.2003 / 22.10.2003.

Napomena: Autor rada nije dužan stavit opis istog osim u slučaju ako to zatraži netko iz mi3.crew-a

Sretno :).

 

 


Izdvojeni radovi
 

Logical Wines label
autor adam|bar
28.08.2009 11:38

Split.
autor lombi
25.10.2003 00:39

Playa Azul
autor oompa
21.08.2005 23:15

Technology
autor vatra
16.11.2004 08:55

..speed..
autor mirac
30.04.2004 13:50

stareye
autor psiho
13.03.2004 20:56
 
  I još nekoliko friško komentiranih ...
Mulja
kategorija Non-digital art
autor Lith 08.05.2006 23:58
zadnji komentar muljatorica 01.09.2016 02:20
34 Pregled / dodavanje komentara za rad: Mulja
Sexymotherfuckers Kifameno
kategorija Dizajn
autor germy 27.11.2015 22:17
zadnji komentar 1v3k 04.01.2016 00:01
1 Pregled / dodavanje komentara za rad: Sexymotherfuckers Kifameno
NoName wallpaper
kategorija Wallpapers
autor NoName 02.07.2004 23:29
zadnji komentar Toco1980 08.03.2015 19:43
13 Pregled / dodavanje komentara za rad: NoName wallpaper
Pušač
kategorija Fotografija
autor ariesZG 29.03.2011 17:26
zadnji komentar Toco1980 08.03.2015 19:40
4 Pregled / dodavanje komentara za rad: Pušač
HEJ TI ! 24
kategorija Fotografija
autor daex 12.08.2013 17:31
zadnji komentar daex 06.03.2014 15:15
2 Pregled / dodavanje komentara za rad: HEJ TI !  24
inObscuro logo
kategorija Dizajn
autor nel`chee 26.05.2013 19:26
zadnji komentar nel`chee 20.11.2013 16:39
4 Pregled / dodavanje komentara za rad: inObscuro logo
Ena Cigerette box creation
kategorija Digital art
autor Kec 15.08.2013 03:21
zadnji komentar daex 15.08.2013 11:34
1 Pregled / dodavanje komentara za rad: Ena Cigerette box creation
krasan cvjetak
kategorija Fotografija
autor jojo 15.03.2010 10:15
zadnji komentar Dante 12.07.2013 21:25
1 Pregled / dodavanje komentara za rad: krasan cvjetak
Latest forum activity...
HR tablice font?
Forum: Fontovi
(12 Replies) View latest post
Frikec
09.08.2018 16:40
pozivnica za yuwabits
Forum: FFA
(1 Reply) View latest post
prankter
02.03.2018 14:14
Pozivnice za privatne trackere
Forum: FFA
(1 Reply) View latest post
prankter
02.03.2018 14:13
YUWABITS
Forum: FFA
(2 Replies) View latest post
prankter
02.03.2018 14:12
Ima neko Invitation Code za TorrentHR.org
Forum: FFA
(51 Replies) View latest post
prankter
02.03.2018 14:12
Pozivnica za YUWABiTS.net
Forum: FFA
(53 Replies) View latest post
prankter
02.03.2018 14:11
Pistolero w/ Hans Dunkelkammer (DE) / Attack ...
Forum: Muzika
(0 Replies) View latest post
pistolero
04.03.2017 14:36
Tražim 3D modelere za modeliranje golf terena
Forum: Ponuda
(0 Replies) View latest post
dastefan
17.12.2016 14:50
 
 To the forum... 


 Svi radovi
 Izdvojeni radovi
Digital art
Wallpapers
Non-digital art
Dizajn
Ilustracija
3d
Animacija
Fotografija
Foto-manipulacije
Lomografija
Application Skins
Web sites
Video3. međunarodni volonterski kamp: "Naštimaj me" iliti na engl. "Tune me up"
KicK - vizualni identitet
KIČMA - knjige i časopisi na morskoj ariji
Knjiga po knjiga - knjižnica
hr-netiquette.org header
mi3dot.org majica
Autoportret
Mobitel budućnosti / koncept
Grafičko rješenje memoranduma, kuverte, vizitke i bloka
mi3 wallpaper
Urban
CD naslovnica
Filmski plakat
1. Maj
Logotip i ime izložbe Edukona
Smiley battle arena
Radionica: "Sutra"

 
» Username:
» Password:
Autologin?

 
» Registrirajte se!
» Zaboravili ste password?
122 korisnika su trenutno online
 
8 @ 0.157512
x