Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
website redesign

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Natječaji
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lekke



Joined: 17 Jun 2004
Posts: 860
Location: 25th floor

PostPosted: 12.09.2005 08:05    Post subject: website redesign Add user to your forum ignore list Reply with quote

Malo mi je neugodno postat ovo pod Natječaje budući od ovog nema neke financijske koristi, ali bi me zanimalo ima li tko volje i vremena baciti se u koštac s redizajnom websitea.

Site u igri je hrdnb.com. Trenutni dizajn je sav nekako... generički... nije loš ali bih htio da izgleda puno moćnije bez obzira što mu je cilj biti "lagan".

U biti što tražim... s obzirom da je site koliko toliko orijentiran drum & bass glazbi i clubbingu, da izgled bude bar donekle "relevantan" a ne samo da ima sliku ručice gramofona u headeru i naslov ispisan verdanom, pa da se to naziva dizajnom.

Ono, u igri su big bad sound systemi, pojačala,, zeleni laseri, leopardova krzna, zlatni lanci, žene u toplessu... the usual Smile Ako netko ima ideju za bolji logo (Abeja - carica logotipova Smile) i to je više nego dobrodošlo. Ja sam vremenski toliko zakopan da u skorije vrijeme išta probam sam delat, a i mozak mi se ne želi maknut od dva-tri look & feela koji su mi "urezani", pa je ovo u biti lov na svježe ideje.

Ne tražim kod/stylesheet nego obični jpeg submission i eventualno na kraju origigi materijale (PSD, PNG... whatever). Ako je bilo tko zainteresiran, volio bih da mi se prvo javi da znam da će nešto radit, pa ću mu poslati nekoliko screenshotova sa dev servera, na kojemu su još neke sekcije zasad nedostupne na liveu.

Jedino što mogu ponudit u zamjenu za kvalitetne submišne u ovoj situaciji je lokanje pive na moj račun, i naravno creditse na siteu te buduće suradnje koje valjda neće biti na volonterskoj bazi. Naime, site ne generira apsolutno nikakav profit (naprotiv) i nema planova za istim u skorije vrijeme... još nismo ni prohodali kako treba.

Što se samog odabira submissiona tiče, ako budem fakat zadovoljan sa dizajnom, preštrikat ću cijeli site da tako izgleda, i naravno udrit hvalospjeve vrlom dizajneru. S druge strane, svaki look & feel koji bude lijepo zaokružen kao cjelina i oku ugodan, može postati jedan od alternativnih stylesheetova. Volio bih i da dizajneri budu otvoreni za nekakve kombinacije ideja.

U svakom slučaju, hvala na čitanju & unaprijed hvala svima koji su spremni surađivati. Kontakti mogu na PM, mail, aim, googletalk... može i na mob Smile Večeras sam nazad u HR...

_________________
You need more bass.
Back to top
View user's profile Send private message
garden



Joined: 26 May 2005
Posts: 1122
Location: Zadar / Split

PostPosted: 12.09.2005 08:28    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

opaa moglo bi se nešto zaletit al ne obećajem ništa.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
andrej`
Guest





PostPosted: 12.09.2005 10:17    Post subject: Reply with quote

Imaš neke posebne zahtjeve ili ?
Back to top
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Natječaji All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group